Євген Кисельов залишає канал ТВі через тиск одного з акціонерів

4 Жовтня 2009
16711
4 Жовтня 2009
22:19

Євген Кисельов залишає канал ТВі через тиск одного з акціонерів

16711
Євген Кисельов залишає канал ТВі через тиск одного з акціонерів

Євген Кисельов у фіналі ефіру програми «Наверху», що наразі звавершився на каналі ТВi, заявив, що залишає пост головного редактора каналу та ведучого проекту. Він повідомив, що прийняв це рішення після довгих роздумів і пояснив його тим, що один з акціонерів каналу ТВi здійснив сьогодні «силову спробу» тиску на канал.   

 

За словами пана Кисельова, відтепер глядачі зможуть бачити його лише на каналі «Інтер», де він з 25 вересня веде ток-шоу «Велика політика».

 

У короткому коментарі ТК Євген Кисельов розповів, що під «одним з акціонерів» він мав на увазі Костянтина Кагаловського.  

 

Подробиці читайте на ТК завтра, у понеділок.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16711
Читайте також
08.10.2009 12:49
Валентин Маков, Lenta.ru
26 919
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Od
5307 дн. тому
Z bohom Parasyu! Na paperti i na INTERI ne tysnut, a dushat v obiymach) NAIVNYAK! KISELOVU TREBA MOVU VCHYTY I UKRAINU LUBYTY!!!
Режиссер
5308 дн. тому
Да зато на Интере на него никто давить не будет! Не жизнь а малина)
Mor
5308 дн. тому
Слушайте, пора кончать с этими импортными пацанами из Рассеи. Рейтинги ползут вниз как неистовые. Валера ты же долго терпеть не будеш?
Макс Рубин
5310 дн. тому
та ладно, у Киселева просто слишком много проектов RTVI, программы на "Эхе Москвы", TВі, теперь вот "Интер". у него просто может мало времени, и ему нужно было определяться от чего отказываться:)
ггг
5310 дн. тому
представляю себе Сирожу Демьянчука, руководящим Киселёвым...бггг
Od
5310 дн. тому
VELYKE BABLO i TONKI MANIPULACII ! VALERA PID KOVPAKOM - KANAVIN + KISELOV...Analityky Pavlovskogo z ponedilka znovu na INTERI. Ci choch chovautsya)))))Bezludna vidpochyvae))) MOSKVA vze Radio Svoboda tak rozvodyla
Кисель
5310 дн. тому
Какое давление акционера? Нельзя сидеть CENSORED на двух стульях, работать одновременно на двух каналах! Перешел на "Интер"? Ну так - попрощайся с TVi! Но нет, CENSORED, надеясь на дружбу с акционером Гусинским, хотел на два фронта, двойное бабло срубить. CENSORED это, а не Киселев! Надеюсь, что из-за этой неморальности пиар Киселева на "Интере" в пользу Тимошенчихи только лишний раз добьет гвоздь в гроб ее политкарьеры.
Марина
5310 дн. тому
а на ИНТЕРе типа не тыснут? ИНТЕР у нас "взирэць нэупэрэджености"? Ну ну.... ха-ха три раза))
***
5310 дн. тому
Уважаемые господа те, кто говорят про "бабло", кто дал вам право так судить? Вы ведь не знаетет истинных причин того, что происходит. Скажу одно - Евгений Алексеевич в свете происходящего на канале TVi, ещё очень интелегентно попрощался и ушел. Скоро, думаю, начнет просачиваться инфа ещё про кое-какие изменения на этом канале. Уход Киселева это только начало. Причем весьма прискорбное... :-(
Лана
5310 дн. тому
По-моему, так и должно было быть. Киселев красиво попращался со зрителями канала RTVI и логично было бы так же попрощаться со зрителями ТBi. И не было бы никаких давлений. Уж если стал лицом Интера, то нечего на ТBi светиться.
lashch
5310 дн. тому
Скільки ж у вас жовчі...Ви просто зіпсовані люди до гробу!...Заздріть мовчки, CENSORED )
////
5310 дн. тому
професіонал, CENSORED! заплатили більше -мовчки йди. більше ніж впевнена, що колишня зірка і на Інтері не протримається довго.
panturion
5311 дн. тому
Бабло, сподіваюсь, ні до чого, але декілька хвилин рекламувати Інтер було, звичайно, зайвим!..
Sasha_plus
5311 дн. тому
Приїхали! Бабла Інтер більше дав?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду