Optimum Media виграло тендер на медіаобслуговування Mars-Wrigley

29 Вересня 2009
13327
29 Вересня 2009
15:54

Optimum Media виграло тендер на медіаобслуговування Mars-Wrigley

13327
Optimum Media виграло тендер на медіаобслуговування Mars-Wrigley

Об'єднаний медіабюджет компаній Mars-Wrigley на четвертий квартал 2009 року та 2010 рік отримало агентство Optimum Media Ukraine. Такі результати локального тендеру, що закінчився минулого тижня.

 

У тендері, окрім переможця, брали участь кілька великих агентств, зокрема MediaVest та Mediaege:cia. Раніше в Україні Mars співпрацював з MediaVest, а Wrigley - з Optimum Media. 2008 року Mars Inc. придбав Wm. Wrigley Jr. Company за $23 млрд, тому дві компанії почали об'єднувати рекламні акаунти по всьому світу.  

 

Директор MediaVest Вікторія Чернєгова прокоментувала подію так: «Optimum зробив пропозицію по ціні на наступний рік, дав певний комітмент (зобов'язання щодо умов розміщення реклами, - ТК), а ми - ні. Тому що сейлз-хауси ще нікому не давали цін на 2010 рік».

 

Обидві компанії 2008 року входили до двадцятки найбільших рекламодавців українського телебачення. Цього року Mars суттєво зменшив рекламну активність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13327
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду