Промо: Богдан Кутєпов знімається в колишній студії Шустера

24 Вересня 2009
22224
24 Вересня 2009
13:10

Промо: Богдан Кутєпов знімається в колишній студії Шустера

22224
Промо: Богдан Кутєпов знімається в колишній студії Шустера

Екс-ведучий програм журналістських розслідувань на СТБ та ТВі Богдан Кутєпов знімає проект на базі студії «Шустер Live». Про це повідомляє Дуся.

 

Сам Кутєпов поки не підтверджує, але і не спростовує цю інформацію.

 

Відомо лише, що виробництвом проекту займається «ISTIL студіос», а співведучим Кутєпова буде відомий російський журналіст Михаїл Таратута.

 

Нагадаємо, що під час чату в редакції ТК Дмитро Котеленець, генеральний директор «ISTIL студіос», говорив про можливість співпраці з Таратутою, але деталей проекту не розкривав.

 

«Мы с большим интересом изучаем творческий багаж Михаила Таратуты и готовим с ним проект. Он не планируется супер-проект а-ля Шустер, и уж тем более не будет привязан к текущей политической жизни. Но его опыт в производстве культового цикла «Америка с Михаилом Таратутой» бесценен», - казав Котеленець.

 

Деякі нові деталі вдалося дізнатися Дусі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22224
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5319 дн. тому
Отаре, де лінгвістична корпоративність?. Дайош україномовного Таратуту!
Потоп
5320 дн. тому
Ну, Кутєпов - всунувся таки у телевізор зі своїм баяном. Він з Таратутою буде на баяні співати матюкливі пісні про Гамерику? Ото рейтинги вибухнуть!
satyr
5320 дн. тому
ні, Бодя буде перекладачем у Рататуя
Otar Dovzhenko
5320 дн. тому
Ура! Дайож русскоязичєского Кутєпова в маси!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду