«Велика політика» з Євгеном Кисельовим визначилася з редакторами

22 Вересня 2009
33312
22 Вересня 2009
14:26

«Велика політика» з Євгеном Кисельовим визначилася з редакторами

33312
«Велика політика» з Євгеном Кисельовим визначилася з редакторами

Редакторами проекту «Велика політика» стали Валерія Семенюк, Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков, Світлана Пузанова та Євген Борисовський. Про це повідомляє офіційний сайт проекту.

 

Валерія Семенюк раніше працювала редактором проекту СТБ «За вікнами», який було закрито навесні 2009-го. До СТБ Валерія Семенюк працювала на телеканалі «Інтер», звідки звільнилася після приходу на телеканал генерального продюсера Ганни Безлюдної.

 

Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков та Світлана Пузанова працюють над виробництвом програми ТВі «Євгений Киселев. Наверху». За словами генерального директора каналу Миколи Княжицького, вони  надалі поєднуватимуть роботу на ТВі із роботою над новим проектом Кисельова: «Вони давно працюють із Євгеном Кисельовим. І залишаються в його команді».

 

Ще один редактор, Євген Борисовський, до цього проекту був редактором «Свободи на "Інтері"».

 

Нагадаємо, вчора на прес-конференції оголосили, що продюсером «Великої політики» став виконавчий продюсер каналу Єгор Бенкендорф, а виконувати функції  шеф-редактора наразі буде сам Євген Кисельов, оскільки, за його словами, кандидатуру на цю посаду досі шукають.

 

Вчора уточнюючі запитання щодо кадрової ситуації на проекті роздратували пана Кисельова. «На телебаченні велика кількість людей, які для широкої аудиторії мають нічого не значущі прізвища. Я не розумію цього хворобливого інтересу до команди. Це скромні трудівники ефіру, які не шукають публічності», – відповів він.

 

Нагадаємо, прем'єра ток-шоу «Велика політика» відбудеться 25 вересня о 21.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33312
Читайте також
29.09.2009 11:25
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
34 441
29.01.2009 17:01
Наталья Лигачева
19 734
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
алфавіт
5299 дн. тому
на 5 каналі - "Велика політика", а тут - "Велика політика з Є. Кисельовим". здається, так
абвгд
5300 дн. тому
Стривайте! А як щодо програми з такою ж назвою на 5-му каналі?
Абырвалг
5300 дн. тому
Почему московские наймыты - Киселев Дима, Киселев Женя, Флярковский, Канавин Илья, Белянский Дима, Петров Вова - так всегда раздражаются, когда укр. журналисты задают им прямые вопросы? Может причина в том, что чувакам из Масквы есть что скрывать? А именно их миссии, заказчиков, размер бабла, откатов и взяток, привилегий и прочего? Какие скрытные эти заробитчане, эта 5 колонна!
лола
5300 дн. тому
а мені цікаво
Саша
5300 дн. тому
Важливішої новини ніж ця немає)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду