Назім Бедіров іде від Шустера на «Інтер»

21 Вересня 2009
29832
21 Вересня 2009
12:08

Назім Бедіров іде від Шустера на «Інтер»

29832
Назім Бедіров іде від Шустера на «Інтер»

Назім Бедіров звільняється з продакшн-компанії «Савік Шустер Студія» і йде на телеканал  «Інтер». Нагадаємо, пан Бедіров обіймав посаду головного технічного продюсера студії Шустера.

 

«Так, це правда. Він повертається на "Інтер"», – підтвердив інформацію, отриману ТК з власних джерел, Савік Шустер.

 

Як розповів ТК Єгор Бенкендорф, виконавчий продюсер «Інтера», Назім Бедіров обійме позицію виконавчого директора новинного продакшну медіа-групи «Інтер» «Національні інформаційні системи» (НІС).

 

Назім Бедіров підтвердив ТК цю інформацію, проте уточнюючі запитання щодо причин зміни місця роботи та своїх посадових обов'язків у НІСі залишив без відповіді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду