Помер відомий кореспондент BBC News Брайн Баррон

17 Вересня 2009
6892
17 Вересня 2009
14:33

Помер відомий кореспондент BBC News Брайн Баррон

6892
Помер відомий кореспондент BBC News Брайн Баррон

Помер відомий військовий кореспондент BBC News Брайн Баррон. Про це повідомляє Lenta.ru. 69-річний журналіст хворів на рак, та продовжував працювати навіть після виходу на пенсію.

 

Пан Баррон висвітлював війну у В`єтнамі, Фолклендську війну 1982 року між Великобританією та Аргентиною, війну в Персидській затоці 1991 року та війну в Іраці, що розпочалася 2003 року.

 

«Брайн був одним з найшанованіших кореспондентів BBC нашої епохи», - розповіла журналістам директор BBC News Хелен Боаден. Колега журналіста  Джон Вільямс розповів, що Баррон належав до покоління репортерів, які висвітлювали глядачам важливі історичні події «до того, як супутникові технології перетворили це на рутину».

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Lenta.ru

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6892
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду