Андрій Данилевич залишив «Інтер»

10 Вересня 2009
32885
10 Вересня 2009
14:25

Андрій Данилевич залишив «Інтер»

32885
Андрій Данилевич залишив «Інтер»

Ведучий «Подробиць тижня» і «Свободи на "Інтері"» Андрій Данилевич залишив телеканал «Інтер» за згодою сторін. Про це ТК повідомили в прес-службі каналу.

 

Андрій Данилевич прийшов на «Інтер» навесні 2007 року вести випуск новин о 17:20. До цього він працював ведучим на «1+1» і К1. З 10 серпня 2008 року Андрій став ведучим підсумкової програми «Подробиці тижня». Восени 2008 року він разом з Юлією Литвиненко почав вести спецвипуски «Свободи на "Інтері"». Після переформатувавання проекту і відмови від політиків-модераторів Андрій Данилевич і Юлія Литвиненко стали постійними ведучими «Свободи». Навесні 2009 року після старту розважального проекту «Місце зустрічі», ведучою якого стала Юлія Литвиненко, Андрій залишився єдиним ведучим «Свободи на "Інтері"».

 

Як повідомили в прес-службі «Інтера», більше ніхто з облич каналу не звільнився.

 

Також ТК повідомили, що в п'ятницю, 11 вересня, на телеканалі «Інтер» не вийде політичне ток-шоу «Свобода на "Інтері"», новий сезон якого канал уже анонсував. «Свобода на "Інтері"» стартує в інший день з новим ведучим.

 

Нагадаємо, 4 вересня «Інтер» залишила генеральний продюсер Ганна Безлюдна, 7 вересня - керівник ТОВ «Національні інформаційні системи» Антон Нікітін. Керівником НІС було призначено Ларису Горську. 10 вересня стало відомо, що за згодою сторін з каналу звільнилися керівник «07 продакшн» Ілларіон Павлюк, керівник «Пірат продакшн» Катерина Шкуратова, головний режисер каналу Ірина Іонова-Пилат і продакшн-директор Наталія Джунь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32885
Читайте також
31.05.2010 17:00
Отар Довженко
25 247
Коментарі
26
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Radko
5328 дн. тому
И все-таки я не согласен: Данилевичу до Пиховшека так же далеко, как Долганову до Жана Поля блин Сартра. У Данилевича взгляд был тусклый и обреченный, как у жалкого опущенного шудры. А взгляд Пиховшека пламенел из-под бровей гневно и страстно, так же, как пламенели очи Вышинского, взирающие на поверженных вредителей из Промпартии. Что вы говорите, Пиховшек - это голова!..
читаДтч
5333 дн. тому
Для "спивробитныци". Аня, ну зачем же так прямо?
Співробітниця
5333 дн. тому
Андрій - хороша людина. Шкода, що він пішов. І я дуже пишаюся тим, що його знаю. Ні на кого не звертай увагу!!! Тримай свою марку далі і лишайся собою! Є люди, які тебе по-справжньому поважають!!!
ingvar
5333 дн. тому
А у нас,вообще,есть другие?Ведущий на ТВ это такая же работа,как и любая другая.
Lom
5333 дн. тому
Пусть журналисты-пропагандисты поднимают на своем ремесле хорошие деньги, на здоровье. Но вот насчет приглашения в приличный дом, рукоподаваемости и опции присесть на одном гектаре - с этим могут быть проблемы. Впрочем, у крепких профессионалов и на этот счет найдутся аргументы и отмазки. Впрочем, я как всегда неправ. И в наше время в нашем месте специалисты подобного профиля наверняка найдут спрос: умеющий обсирать одного политика всегда сможет квалифицированно обосрать и другого. Особенно, если делать это с ясными, честными, убежденными глазами. http://dusia.telekritika.ua/Aptechka/12686
fekalka
5334 дн. тому
все-таки данилевич краще. він непогана людина. просто йому все рівно. в нашій байдужій до всього квазі-країні це норма і боротися з нею то вже як писав іздрик в незабвенних мудаках питання есхатологічне.
Глядачка
5334 дн. тому
собаці - собача...
revo
5334 дн. тому
піховшек самостійно, без банковій, навіть не п.кнути не міг. то були славнозвістні темники,відмови тснівців виходити разом з ним в етер, вибачення тсн, правда поряд не було самого вінуватця, що й довела ТК в свій час.данилевич не краще, піховшек тупіше.
333іііссс
5334 дн. тому
Людина, яка робила те, що робив в ефірі Данілевич взагалі не має ніякої гідності, хвалити ще його за те, що пішов власними ніжками?? Та скатертиною дорога! Пішов, бо нікому на Інтері без Безлюдної цей маленький виконавець не потрібен. До речі, піховшек свої гастролі давав свідомо і самостійно, власними силами, а Данілевич тупо озвучува те, чого часто навіть не розумів.
revo
5334 дн. тому
гірше може бути.тупіше та брудніше піховшека не робив навіть долганов,але данилевич мав гідність піти власними ножками.
Lom
5334 дн. тому
пам'яті у вас немає просто. його програми - найогидніше з усього Інтеру. гірше піхвопшека
revo
5334 дн. тому
У этого хоть чувство собственного достоинства присутсвует.Того же Пиховшека выпихивали долго, а он все визжал, що плюсы его дом.- Я вам еще покажу! – злобно прошипел извращенец, застегивая пальто.
Злюка
5334 дн. тому
Теперь придется рекламные бигборды с Данилевичем переделывать. Вместо "голосуй за СВОБОДУ" - "он выбрал СВОБОДУ" или "на СВОБОДУ с грязной совестью"
5334 дн. тому
да это он - уже даже грязи не нужен! Наверное нету большей грязи чем та в которой он весело возился последнее время
Критика не к чему
5334 дн. тому
то и знаете, что людей грязью обливать! Я согласна с ЛОЛОЙ, Андрей, умный человек, он понимает, что впереди выборы, и ему та грязь нафиг не нужна!!!
лола
5334 дн. тому
а по-моему, андрей воспользовался ситуацией и ушел сам. он не такой простой, как может показаться, и не исключено, что на период выборов решил абстрагироваться от всей этой грязи. мое уважение
Lom
5334 дн. тому
маленька - все ж радість. таких упереджених і звуть журналюгами. вонЪ из Украины!
gjuekznm
5334 дн. тому
а че спрашивать-то - все его причины сверху лежат, сам по себе он был ничто и есть ничто. кто он без Безлюдной? И правда хорошо. что сам ушел, хоть на это мозгов хватило.
все знаю
5334 дн. тому
Данилевича не ушли, Данилевич ушел. Сам. О причинах спрашивайте у него.
satyr
5334 дн. тому
To Jack "Голосуй за свободу!" - це не реклама "Інтера", це реклама Тягнибоком проплачена ;)
!!!
5334 дн. тому
!!!!!!!
костя донин
5334 дн. тому
андрей, переходи к нам. редакция программы шустер live
Эксперт
5334 дн. тому
Интересно, где же всплывет Данилевич? Ну не может ведущий прайма вот так просто уйти потому что ушел генеральный продюссер! Значит ушел, зная, куда уходит...
Алегарф
5334 дн. тому
Думаю, Доренко мог бы вести : )
NIkers
5334 дн. тому
Друзья, ну что можно сказать? Конечно не демократия это еще, но то что сабж ушел с канала - это хорошо. Но остался на всю жизнь с клеймом а-ля Пиховшек. Токо он Данилевич. Придут конечно же на смену еще такие же продажные "Данилевичи" и все будет как прежде. Но сам факт, что Андрюшу ушли не может не радовать. Ваще глядя на этого ведущего в голову назойливо лезла пословица :знай сверчок свой шесток! и еще одна : не по шапке сенька, вернее наоборот :-)) Успехов, тебе, юноша! Найди свой шесток наконец-то и не лезь туда, где ты нифига не разбираешься и ваще не смотришься. Лучше веди новости спорт!
Jack
5334 дн. тому
ой, какая прелесть! а ка же CENSORED "Голосуй за свободу!" Сколько денег на ветер выброшено! И это в условиях кризиса! Напротив моих окон огромный "Данилевич" всю ночь сияет - спать не даёт. Интеровцы - снимайте постеры как можно скорее! Что же касается самого ведущего, б0льшей "заказухи", чем его пятничная программа на украинском ТВ в последние годы не было
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду