Ларису Горську призначено директором НІСу

7 Вересня 2009
24149
7 Вересня 2009
13:53

Ларису Горську призначено директором НІСу

24149
Ларису Горську призначено директором НІСу

Ларису Горську призначено директором інформаційної служби «Інтера» ТОВ «Національні інформаційні системи». Про це було оголошено щойно на зборах НІСу.

 

Лариса Горська з 2002 року працювала на посаді директора інформаційної агенції «Українські новини», що входить до групи «Інтер». У п'ятницю, 4 вересня, рішенням зборів спостережної ради АТЗТ «УНТК» (канал «Інтер») її ввели до складу правління компанії.

 

Екс-керівник НІСу Антон Нікітін та екс-генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна попрощалися з журналістами, подякувавши їм за спільну роботу.

 

Як відомо, Антон Нікітін суміщав посади директора та шеф-редактора НІСу, проте на зборах було представлено лише нового директора, про шеф-редактора новин не йшлося.

 

Іллі Канавіна, який, за інформацією джерел ТК має стати чи то шеф-редактором, чи то консультантом новин «Інтера», на зборах не було і його прізвище не згадувалося.

 

Сам пан Канавін не заперечив факту переговорів з «Інтером», проте від коментарів відмовився. «Цілком імовірно, що я не єдина людина, з якою ведуться такого роду переговори», - зауважив він в розмові з кореспондентом ТК.

 

Водночас «Українська правда» запевняє, що поява Канавіна на каналі - лише справа часу. «Одни источники утверждают, что российский журналист будет лишь временно консультировать службу новостей, другие - что "консультации" продолжатся вплоть до окончания президентских выборов, после чего НИС возглавит человек из Украины. По словам вторых, Канавин был предложен по указанию людей, близких к Дмитрию Фирташу», - ідеться в статті УП.

 

Також за інформацією УП, незабаром «Інтер» можуть залишити люди, наближені до Ганни Безлюдної: виконавчий продюсер, директор студії «Пірат продакшн» Катерина Шкуратова, головний режисер Ірина Іонова-Пілат, продакшн-директор Наталія Джунь, виконавчий директор Андрій Долгопятов, директор виробництва новин Андрій Асін. Але на зборах НІСу, за інформацією ТК, про ці посади не згадували.

 

Обов'язки генерального продюсера каналу,  за даними УП, може виконувати виконавчий продюсер. Найвірогідніший кандидат на цю посаду - Єгор Бенкендорф. У коментарі ТК сам пан Бенкендорф зазначив, що його посада не змінилася - він залишається керівником студії Inter Media Production і одним з продюсерів каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24149
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
soe
5335 дн. тому
"Даёшь Дугина шеф-редактором "Подробностей"" :))))))))
Вася Пупкин
5337 дн. тому
А я все думаю где это "г..но" - Асин выплывет ? вот оно где выплыло , ну я поздравляю Интер, раз оно уйдет , как и пани Опилат тоже )))
Очевидец
5337 дн. тому
А смысл этой Горской интересоваться???? И так понятно, что она временная марионетка без всякого опыта работы на ТВ.
marusia
5337 дн. тому
а хто це - Горська?
ОГО
5337 дн. тому
Почему никто не интересуется Горской? Неужто все про нее всё знают? Почему не написали, где она сейчас работает? Или вы не знаете?
Эксперт
5337 дн. тому
Странно, что УП пишет об Илье Канавине. Странно, что его вообще вдруг выкопали из небытия. Ну работал Илья лет 5 в Киеве собкором еще гусинского НТВ, а потом вернулся в Москву и вовремя вместе с Мамонтовым переметнулся на гос. ТВ, продемонстрировав таким образом лояльность к власти. Опыта руководства новостями у Канавина нет, крепкий корреспонент из Ставрополья (кстати родина Горбачева), но он не руководитель. Единственное его достижение в карьере - освещение 1 чеченской войны, где он получил контузию и был на грани дисквалификации из журналистики. Надеюсь последствия контузии уже прошли и в случае его прихода в НИС, там коллектив не будет мучиться от некоторой его вспыльчивости и неадекватности.
Люся
5337 дн. тому
Бенкендорф, как Михалков - при любой власти пригодицца
Алегарф
5337 дн. тому
Даёшь Дугина шеф-редактором "Подробностей"! ; )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду