Ярослав Порохняк став першим заступником Сергія Созановського

7 Вересня 2009
27902
7 Вересня 2009
12:32

Ярослав Порохняк став першим заступником Сергія Созановського

27902
Ярослав Порохняк став першим заступником Сергія Созановського

Члена правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканал «Інтер») Ярослава Порохняка рішенням зборів спостережної ради переведено на посаду першого заступника голови правління АТЗТ «УНТК», повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер». Як відомо, головою правління каналу є Сергій Созановський.

 

Збори спостережної ради, які змінили склад правління каналу, відбулися в п'ятницю, 4 вересня.

 

Також спостережна рада повідомляє про звільнення Ганни Безлюдної з посади генерального продюсера і члена правління телеканалу за згодою сторін. Рішенням спостережної ради до складу правління товариства введено Ларису Горську – директора інформаційної агенції «Українські новини», що входить до складу U.A. Inter Media Group.

 

Коментуючи рішення зборів спостережної ради, Валерій Хорошковський висловив подяку Ганні Безлюдній «за плідну роботу на телеканалі "Інтер", а також за вагомий внесок у розвиток медіагрупи в цілому». Ганна Безлюдна подякувала Валерієві Хорошковському за спільну роботу і всьому колективу медіагрупи за професіоналізм і реалізовані проекти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27902
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5316 дн. тому
2 Колян Она же кризис-менеджер, а ИНТЕР теперь находится на пике своей популярности...
Знающий
5316 дн. тому
Ионова, Джунь и Ко, тоже в топку?
Колян
5316 дн. тому
Тобто "звільнена за плідну роботу". Афігєть!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду