О 13.30 на «Інтері» представлять нового керівника НІСу (ОНОВЛЕНО)

7 Вересня 2009
27460
7 Вересня 2009
12:13

О 13.30 на «Інтері» представлять нового керівника НІСу (ОНОВЛЕНО)

27460
О 13.30 на «Інтері» представлять нового керівника НІСу (ОНОВЛЕНО)

О 13.30 на «Інтері» відбудуться збори новинної служби медіагрупи ТОВ «Національні інформаційні системи». За інформацією джерел ТК, на них буде представлено нового керівника НІСу. Про це ТК відомо з джерел на каналі.

 

За інформацією джерел «Української правди», керувати новинами «Інтера» буде Ілля Канавін, який раніше  працював політичним оглядачем телеканалу «Росія» (РТР). Нещодавно сюжет Іллі Канавіна на каналі «Росія» «Пакт Молотова-Риббентропа: историческое расследование» (від 21 червня 2009 року) викликав звинувачення польського МЗС у фальсифікації історії.

 

Водночас інші джерела ТК повідомляють, що Канавін буде лише консультувати новинну службу, а тимчасовим керівником НІСу буде Лариса Горська, директор інформаційної агенції  «Українські новини», що входить до складу U.A. Inter Media Group. Як повідомила сьогодні прес-служба «Інтера», рішенням спостережної ради Ларису Горську уведено до складу правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27460
Читайте також
27.06.2009 10:40
Алёна Громницкая, Мария Старожицкая, «Профиль»
27 493
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вася Пупкин
5316 дн. тому
А еще раньше Илья Канавин был спецкором "НТВ" как они говорят "НА" Украине. Вообщем кадр как раз для украинского канала )))
Саша
5316 дн. тому
Знову у НІСа будуть проблеми один раз на місяць)
Іван
5316 дн. тому
Лариса Горська новий директор НІСа
Алегарф
5316 дн. тому
ГУ-МЕ-НЮК! ГУ-МЕ-НЮК!
Элка
5316 дн. тому
чего мелочиться? приглашайте сразу леонтьева с мамонтовым! гулять так гулять!блокбастер на ИНТЕРе: президентские выборы под чутким руководством аркаши с мойшей.
Саша
5316 дн. тому
)) А це значить, щ цей сюжет і на Інтері покажуть, можливо і з польськими титрами)
1
5316 дн. тому
правильно. апплодировали, когда Шустер пришел на рінок - теперь принимайте Канавина.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду