Алла Мазур з 13 вересня вестиме «ТСН.Тиждень»

4 Вересня 2009
24107
4 Вересня 2009
17:45

Алла Мазур з 13 вересня вестиме «ТСН.Тиждень»

24107
Алла Мазур з 13 вересня вестиме «ТСН.Тиждень»

Алла Мазур повертається до роботи на каналі «1+1». Вона буде ведучою програми «ТСН.Тиждень», повідомляє прес-служба каналу.

 

У вересні телеведуча виходить із декретної відпустки, у якій перебувала протягом 1,5 роки після народження сина Артема.  Увесь цей час програму «ТСН.Тиждень» замість Алли Мазур вів Олексій Ліхман. Як розповів ТК виконуючий обов`язки шеф-редактора ТСН Максим Шиленко, пан Ліхман  лишається працювати у складі команди ТСН одним із ведучих. Яких саме випусків, пан Шиленко не уточнив. 

 

«Із новими силами, відчуттями і величезним задоволенням я повертаюся до активної роботи на "1+1"», - каже Алла Мазур.  

 

«Робота над підсумковим випуском інформаційно-аналітичної програми на "1+1" - це унікальний досвід для журналіста. Я радий, що тепер маю за плечима ці знання. І вітаю з виходом Аллу Мазур, адже саме вона свого часу запускала цей проект», - коментує Олексій Ліхман.

 

Перший ефір Алли Мазур у програмі «ТСН.Тиждень» заплановано на 13 вересня.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24107
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2222
5343 дн. тому
А я расстроен таким поступком Аллы. Но это ее решение, поэтом удачи ей!
знаю
5344 дн. тому
ТВшнику. Знаючи Аллу і її ставлення до подій на каналі, слабо віриться, що з таким вже "величезним задоволенням" повертається вона на нинішні плюси. Та й лексика ця взагалі не в її стилі. А от що Ткачу треба створити видимість "величезного задоволення" - це да, повірю. аллі варто бути обережнішою в спілкуванні із прес-службами, а то ми ще чимало подібного можемо прочитати.. І не думаю, що йде вона туди "вписуватись у концепцію". Швидше, за звичкою, почне ламати її під себе, чим і заробила собі репутацію людини складної:)))
Дмитрий
5345 дн. тому
А я поклонник! И уже давно! И очень рад, что Алла приняла именно такое решение. Классных профи должны видеть как можно больше людей, на больших каналах: они задают тон и поднимают планку. Что толку, что ее коллеги работают где-то на мелких частотах? Безулик из пятого просто вываливается, настолько ее уровень выше канала в целом, чтобы найти Добровольскую, надо щелкать-не перещелкать... Надеюсь, возвращение Мазур означает позитивные перемены и на плюсах
Колега
5346 дн. тому
Щиро радий, що Алла таки повертається в ТСН :-) Успіхів тобі, Алла! Буде приємно знову почати дивитися підсумкові програми ТСН, бо там будеш ти.
ТВшник
5346 дн. тому
Впишется ли Алла МАзур в эту кровожадную концепцию новостей? Раз "с удовольствием", значит, принимает новые правила игры? Я тоже не поклонник Аллы Мазур, однако ставить их на один уровень с Мосейчук???
Микола
5346 дн. тому
Ала, бажаю успіху та міцного здоров'я вам та синочку Артему. Дякую за те, що ви є. Завдяки Вашим ефірам обрав правильний шлях у житті! З повагою, колега.
K
5346 дн. тому
Нарешті! Я далеко не фанатка Алли Мазур, але цей хлопчик, який її заміняв, викликав єдине бажання - вимкнути телевізор чи бодай перемкнути на іншу кнопку.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду