Урочисте відкриття «Донбас-Арени» на ТРК «Україна» здобуло частку 18,32%

31 Серпня 2009
16682
31 Серпня 2009
14:57

Урочисте відкриття «Донбас-Арени» на ТРК «Україна» здобуло частку 18,32%

16682
Урочисте відкриття «Донбас-Арени» на ТРК «Україна» здобуло частку 18,32%

Рейтинг урочистої церемонії відкриття п'ятизіркового стадіону «Донбас-Арена» в Донецьку на ТРК «Україна» 29 серпня 2009 року у вечірньому праймі (21.00 - 23.10) мав рейтинг 6,34%, частку - 18,32% за аудиторією18+, загальнонаціональна панель GFK.

 

Показники урочистої церемонії у містах з населенням  «50 тис.+» - ще вищі: 8,54 % і 24,40%.

 

Трансляція відкриття «Донбас-Арени» була більш ніж вдвічі вищою за середню частку каналу за минулий тиждень - 8,26%.

 

Гранд-шоу складалося з низки елементів і театралізованих вистав. На його відкритті виступили Наталя Могилевська, Світлана Лобода, Альона Вінницька та Діма Білан. Родзинкою став годинний концерт американської зірки Бейонсе, повідомляє УНІАН.

 

На урочистостях були присутні президент України Віктор Ющенко, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, голова Верховної Ради Володимир Литвин, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, інші вітчизняні і зарубіжні політики, а також спортивні діячі.

 

«Донбас-Арена» є першим стадіоном у східній Європі, спроектованим та побудованим у відповідності зі стандартами УЄФА для категорії "еліт" (5 зірок). Арена вміщує 50 тис. глядачів, глядацькі трибуни закриті дахом. У чаші стадіону є 3 ресторани, 4 бари, десятки фаст-фудів, фітнес-центр, музей та фірмовий магазин ФК «Шахтар».

 

Загальна вартість проекту стадіону та розташованого навколо нього парку становить 400 млн. доларів США.

 

За годину до початку трансляції глядачі ТРК «Україна» мали змогу подивитися документальний фільм «Донбас-Арена - втілена мрія» (рейтинг 3,03%, частка 10,64% за аудиторією 18+, загальнонаціональна панель GFK; у містах з населенням  «50 тис.+» рейтинг - 3,96%, частка - 12,97%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16682
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Marta
5323 дн. тому
стадион просто супер, но вот зачем приехали Юля и Ющ, их народ не любит, одного освистали, а вторая и выйти побоялась, помнит истории о летающих ботинках видимо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду