На кінофестивалі у Москві Україну представить фільм Марини Кондратьєвої

28 Серпня 2009
19738
28 Серпня 2009
15:38

На кінофестивалі у Москві Україну представить фільм Марини Кондратьєвої

19738
На кінофестивалі у Москві Україну представить фільм Марини Кондратьєвої

На Форумі національних кінематографій країн СНД і Балтії Україну представляє фільм «Одного разу я прокинуся» режисера та сценаристки Марини Кондратьєвої. Про це повідомляє Укрінформ.

 

Ігрову картину, дебют якої відбувся цього року на кінофестивалі у Каннах, присвячено  людям кіно. Головні ролі зіграли Олександр Адабаш'ян, Євген Пронін, Євгенія Батаєва, Ганна Лев.

 

Форум стартує у Москві сьогодні, 28 серпня і триватиме до 3 вересня. Програма включає дев'ять повнометражних ігрових картин режисерів з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану, України та Естонії. Також заплановано ретроспективний показ продюсерських робіт.

 

Крім української стрічки, у програмі нинішнього Форуму ще дві дебютні роботи - таджицьке «Життя» (режисер Раджабалі Бенкетів) і естонська «Я був тут» (режисер Рене Вілбре).

 

Свої нові фільми покажуть також відомі кінематографісти Актан Арим Кубат (Абдикаликов) («Рай для мами», Казахстан), Ернест Абдижапаров («Закоханий злодій», Киргизстан), Георгій Овашвілі («Інший берег», Грузія - Казахстан).

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19738
Читайте також
04.09.2009 10:13
Андрій Кокотюха
, Світлана Кореновська, для «Детектор медіа»
54 096
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду