НЕК шукає моральних фахівців з ноутбуками

27 Серпня 2009
18887
27 Серпня 2009
15:15

НЕК шукає моральних фахівців з ноутбуками

18887
НЕК шукає моральних фахівців з ноутбуками

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі оголошує конкурс на заміщення вакантних посад у у містах Запоріжжя, Одеса, Чернівці чи Івано-Франківськ (Чернівецька, Івано-Франківська, Тернопільська області). Таке повідомлення опубліковано на сайті НЕК.  

 

Вакантні посади начальника відділу та представників Національної експертної комісії, а також двох головних спеціалістів, п'ятьох провідних спеціалістів і одного спеціаліста Першої категорії.

 

Претенденти повинні бути громадянами України, мати повну вищу, володіти державною мовою та навичками роботи на комп'ютері. Розглядають резюме лише кандидатів, у яких є власний ноутбук.

 


Конкурсанти складатимуть у письмовій формі іспити на знання офіційних документів України. Зокрема, Конституції України, ЗУ «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією», а також законодавства з урахуванням функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу Комісії.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18887
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
5354 дн. тому
Прдставляете, какие люди придут? Вот бы снять реалити "отбор на работу в НЭК" - с детектором лжи, с тестом на половозрелость, с публикацией досье... Блин, где мои 16 лет???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду