«Свобода на “Інтері”» змінить формат і дизайн

20 Серпня 2009
21416
20 Серпня 2009
14:09

«Свобода на “Інтері”» змінить формат і дизайн

21416
«Свобода на “Інтері”» змінить формат і дизайн

«Свобода на "Інтері"» у новому сезоні вийде в оновленому форматі та змінить дизайн. Про це, відповідаючи на запитання ТК, сказала генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна під час он-лайн конференції в «Комсомольській правді в Україні». 

 

За її словами, зміни в програмі пов'язані насамперед з майбутніми президентськими виборами.

 

«Мы отказываемся от ограничений, которые раньше сознательно пытались выдерживать: от каждой присутствующей в парламенте фракции -  сбалансированное количество участников. Сейчас это не имеет никакого смысла, потому что речь идет о президентских выборах!», - сказала Ганна Безлюдна.

 

Вона впевнена, що глядачам цікавіше чути думку власне учасників обговорюваних подій, а не сторонню оцінку якоїсь події. Але додала, що крім політиків до участі в програмі запрошуватимуть знакових цікавих людей. 

 

«Кстати, мы разнообразим состав участников «Свободы на  "Интере"» - помимо политиков ими станут и знаковые личности. Также поменяются дизайн, декорации», - зауважила генпродюсер.

 

За її словами, незмінними залишаться ведучий - Андрій Данилевич, а також час випуску - п'ятниця, о 21.30.

 

Як розповіла Ганна Безлюдна, політиків-ведучих на інтерівській «Свободі» цього року не буде, оскільки цей формат не сприймає сам політикум.

 

«Мы готовы к этому формату вернуться, когда в стране стабилизируется политическая ситуация», - каже Ганна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21416
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5334 дн. тому
Знов Пономарьова будуть запрошувати, він вже набрид...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду