ICTV запускає телешоу «Неймовірна колекція Ріплі»

19 Серпня 2009
13671
19 Серпня 2009
17:15

ICTV запускає телешоу «Неймовірна колекція Ріплі»

13671
ICTV запускає телешоу «Неймовірна колекція Ріплі»

З 1 вересня  на ICTVстартує українська версія телешоу «Хочете вірте, хочете ні!» - «Неймовірна колекція Ріплі». Про це повідомляє сайт телеканалу. 

 

Ведучим проекту стане актор «Студії  Квартал 95» Юрій Крапов. 

 

Шоу присвячено незвичайним явищам планети з «колекції»американцем Робертом Ріплі. 

 

Роберт був звичайним газетним карикатуристом. Але 1918 року почав малювати серію коміксів про незвичайні події та явища. Ідея припала до душі примхливій публіці, посипалися листи з вимогами продовження. Особливо завзяті поціновувачі неймовірного навіть самі посилали художникові різні екзотичні речі як матеріал для нових робіт. Потім, зібравши деякі кошти, Ріплі став роз'їжджати по світу в пошуках дивовиж. І вже 1949 року став ведучим телепрограми «Хочете вірте, хочете ні!», в якій демонстрував свої знахідки. Програма існує і досі.

 

«Неймовірна колекція Ріплі» виходитиме на ICTV з вівторка по четвер о 23.55. 

 

«Детектор медіа» 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13671
Теги:
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
анонимус
5179 дн. тому
На ictv идёт как раз оригинальное шоу Ripley's Believe It or Not!, именно "Кунсткамера" от нового канала - брендированная поделка, подробнее тут: http://dusia.telekritika.ua/Blog_Djudjuki_/12717
sofo
5355 дн. тому
это уже показывали в кунсткамере.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду