ТРК «Україна» запустить розважальне шоу з зірками, гумористичну програму та новий проект Андрія Данилка

14 Серпня 2009
13150
14 Серпня 2009
12:19

ТРК «Україна» запустить розважальне шоу з зірками, гумористичну програму та новий проект Андрія Данилка

13150
ТРК «Україна» запустить розважальне шоу з зірками, гумористичну програму та новий проект Андрія Данилка

В новому сезоні на ТРК «Україна» з'явиться нове розважальне шоу з зірками, гумористичний проект та шоу побачень (Dating). Про це генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі розповів під час онлайн-конференції на «Комсомольській правді».

 

За його словами, виробництвом нового розважального шоу з зірками займатиметься компанія ISTIL, однак сам формат програми, як і решти проектів власного виробництва, поки не розголошується.

 

Окрім цього пан Дзікі зауважив, що незабаром з'явиться новий проект Андрія Данилка: «Тільки вчора розмовляли з Андрієм з цього приводу. Я можу пообіцяти, що вже в цьому сезоні ви побачите Андрія в нашому ефірі». Нагадаємо, минулої осені канал запустив «Шоу Вєрки Сердючки», однак після Нового року через не надто високі показники зняв його з ефіру.

 

За словами Вальдемара Дзікого, канал придбав пакети блокбастерів від Sony Pictures та NBC Universal («Кінг Конг», декілька частин «Форсажу»). Також в ефірі вийде продовження російських серіалів «Глухар», «Платина», «Хранитель» та ін.

 

Як повідомив Вальдемар Дзікі, «Україна» планує випустити дві нові програми на регіональному каналі «Донбас», який вийде в ефір цієї осені. «В ефірі проекти мають з'явитися в листопаді цього року. Одна з них - це соціально-політичне ток-шоу, яке розглядатиме проблеми регіону», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13150
Читайте також
01.09.2009 10:02
Наталія Данькова
, Отар Довженко
33 714
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Misha
5360 дн. тому
Кто читает КоммесрантЪ, хорошо знает, 50% статей у них своровано с Интефакса, еще 40% - это вчерашний телик. ну и на зукуску они фантазируют, и притом, это происходит ежедневно!!! такого количества опровержений на следующий день нет ни у кого.
bosiy
5361 дн. тому
а ситком свой политический они (ТРК"Украина")думают запускать?
ронги
5361 дн. тому
Двигаются, но вопрос - куда. Интересно какой из новых проектов на сей раз доживет хотя бы до нового года
игнор
5361 дн. тому
ну молодцы, что сказать - двигаются. Телекритика, вы бы лучше поинтересовались, почему на Интере, благодаря великой Безлюдной, ничего нового в новом сезоне не планируется. Кажись, задыхается девочка!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду