«Про ТБ» зніматиме продовження «1941» та ще чотири нові проекти

11 Серпня 2009
16401
11 Серпня 2009
14:57

«Про ТБ» зніматиме продовження «1941» та ще чотири нові проекти

16401
«Про ТБ» зніматиме продовження «1941» та ще чотири нові проекти

Продакшн-компанія «Про ТБ» завершила зйомки серіалу «Зачароване кохання - 2» та розпочала роботу над «Поверненням Мухтара - 6», продовженням серіалу «1941» та новим проектом під робочою назвою «1945. Відродження з попелу». Про це ТК повідомив генеральний директор компанії Віктор Приходько.

 

Нагадаємо, серіал «Зачароване кохання» знімався на замовлення «Інтера» та російського каналу РТР. Сценарій Олександра Щербакова. Режисер - Володимир Янощук. Головні ролі: Наталія Тєрєхова, Олександр Шевченков, Володимир Горянський, Віталій Лінецький. Перший сезон «Зачарованого кохання» став одним із найуспішніших серіалів «Інтера» минулого року. За словами Віктора Приходька, другий сезон проекту передбачає 16 серій, його ефір заплановано на жовтень-листопад 2009 року.

 

Також нещодавно розпочалися зйомки 96-серійного «Повернення Мухтара - 6» на замовлення телеканалу НТВ, а у вересні «Про ТБ» зніматиме мелодраму Володимира Янощука «Я прийду сама».

 

Як повідомив пан Приходько, наразі тривають зйомки 24-серійної саги «Віра, надія та любов» для РТР та розпочалася робота над низкою нових проектів. Зокрема, компанія має намір продовжити серіал «1941», який виходив у травні цього року на «Інтері». Продовження серіалу називатиметься «1942». Сценарист проекту - Олександра Щербакова, режисер - Валерій Шалина. Головні ролі зіграли Олександр Пашков, Ольга Олексій, Володимир Башкіров, Дарія Баранова та Валентина Лосовська.

 

«На численні прохання глядачів і телеканалу РТР довелось оживити німця Вальтера (Йоганес Гарбриель, Німеччина). Також буде зніматися Хільмар Ейчхорн, який паралельно зі зйомками на "Про ТБ" у "1941" знімався у Тарантіно в "Безславних виродках"», - зазначив Віктор Приходько.

 

Окрім цього на березень-серпень 2010 року заплановано зйомки 16-серійної драми для телеканалу РТР під робочою назвою «1945. Відродження з попелу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16401
Читайте також
17.07.2009 11:41
Яна Казмиренко, «Газета по-киевски»
16 382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду