Іскандер Хісамов став радником Сергія Тігіпка

11 Серпня 2009
33954
11 Серпня 2009
12:44

Іскандер Хісамов став радником Сергія Тігіпка

33954
Іскандер Хісамов став радником Сергія Тігіпка

Колишній головний редактор журналу «Эксперт Украина» Іскандер Хісамов став консультантом кандидата в президенти Сергія Тігіпка. Цю інформацію, яка стала відомою з місяць чи два тому, він нещодавно підтвердив ТК особисто.

 

«Даю хороші поради, консультую з будь-яких приводів, тому числі і з медіа. Допомагаю займати принципову позицію з різних питань політики, соціального та культурного життя. Як тільки він заявив про свій активний старт, то звернувся до мене за порадою, підтримкою. Я охоче співпрацюю, тому що його позиція мені дуже близька», - повідомив пан Хісамов про суть своїх консультаційних послуг.

 

За його словами, офіційно він не має ніяких трудових чи інших відносин із політиком чи його штабом, це радше співпраця на суспільних засадах: «Як вчений-політолог, фахівець із деяких питань управління державою, я ділюся своїми поглядами з одним із перспективних політиків, якому щиро симпатизую. Просто тому, що мені хотілося б, щоб він був переможцем, щоб такі люди приходили до влади».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33954
Читайте також
12.08.2009 12:29
Артем Вакалюк, Sostav.ua
39 867
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду