Розгляд справи «Шилова – Держкомтелерадіо» перенесено на 27 серпня

10 Серпня 2009
26452
10 Серпня 2009
18:09

Розгляд справи «Шилова – Держкомтелерадіо» перенесено на 27 серпня

26452
Розгляд справи «Шилова – Держкомтелерадіо» перенесено на 27 серпня

Наступне судове засідання у справі за позовом екс-генерального директора Вікторії Шилової Дніпропетровської ОДТРК проти Державного комітету телебачення та радіомовлення відбудеться 27 серпня. Про це ТК повідомила сама пані Шилова.

 

Нагадаємо, 3 серпня Вікторія Шилова звернулася до Новомосковського міжміськрайонного суду, оскаржуючи наказ про своє звільнення. 24 липня Державний комітет телебачення та радіомовлення звільнив пані Шилову з посади керівника ДОДТРК. Того ж дня журналісти ДОДТРК припинили розпочате 21 липня голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря.

 

За словами пані Шилової, на прохання представника Держкомтелерадіо в якості третьої сторони суддя долучив до участі у справі голову облдержадміністрації Дніпропетровської області Віктора Бондаря.

 

Виконуючий обов'язки голови комітету телебачення та радіомовлення Володимир Горобців пообіцяв надати коментар з цього приводу завтра.

 

Натомість, як повідомив ТК заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдинович, наприкінці серпня має бути оголошено конкурс на заміщення посади генерального директора ОДТРК. Нагадаємо, на сьогодні тимчасовим керівником компанії є Володимир Федорів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26452
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду