Агентство АІТІ/Carat планує створити digital-департамент

10 Серпня 2009
23534
10 Серпня 2009
14:59

Агентство АІТІ/Carat планує створити digital-департамент

23534
Агентство АІТІ/Carat планує створити digital-департамент

3 серпня до команди одного з найбільших в Україні медійних агентств АІТІ/Carat приєдналася Настя Байдаченко, обійнявши посаду стратегічного digital-пленера. Про ТК повідомив директор агентства Олександр Гороховський.

 

Основним завданням пані Байдаченко стане розвиток власного интернет-напряму в агентстві. До кінця цього або на початку наступного року агентство планує зміцнити команду ще кількома фахівцями та створити власний digital-юніт. «Група Aegis, до якої ми належимо, традиційно отримує значну частку доходів від Isobar - одного з найбільших мережевих цифрових агентств. В Україні АІТІ співпрацює з компанією AdPro, яка є одним із лідерів інтернет-напряму. Створення власного цифрового департаменту дозволить нам сконцентруватися на сфері стратегічного планування в цьому виді медіа», - повідомив він. За його словами, цього року інтернет-бюджети клієнтів агентства зросли вдвічі-втричі.

 

Нагадаємо, про намір створити digital-юніт до кінця року в інтерв'ю «Детектор медіа» заявляв генеральний директор Publicis Group Ukraine Олег Попенко.

 

Настя Байдаченко з грудня 2008 року обіймала посаду медіадиректора агентства ITCG. До цього розвивала інтернет-напрям у Linea12. Розпочала кар'єру в медіа у відділі планування Linea12/McСann-Erickson у 2003 році.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23534
Читайте також
12.08.2009 12:02
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
7 212
20.07.2009 11:00
Артем Вакалюк, «Экономические известия»
7 339
01.07.2009 11:15
Алексей Кузьменко, «Українська правда»
37 766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду