У лютому у Запоріжжі побільшало «джинси»

2 Квітня 2009
36744
2 Квітня 2009
12:44

У лютому у Запоріжжі побільшало «джинси»

36744
У лютому у Запоріжжі побільшало «джинси»

Газета «Суббота плюс» у Запоріжжі п'ятий місяць поспіль займає першість за кількістю «джинсових» матеріалів, повідомляє Інститут масової інформації.

 

Про це свідчать результати моніторингу, проведеного громадською організацією «Центр підтримки демократичних журналістських ініціатив» із 1-го до 31 березня.

 

Із 19 «джинсових» матеріалів - у чотирьох фігурував Блок Володимира Литвина, у трьох -Партія регіонів і у двох - Благодійний фонд «Патріот Запоріжжя».

 

Найбільше інформації без відповідного маркування розмістили: «Cуббота плюс» (12 маттеріалів), «Наше время-плюс» (3), по два - «Запорізька правда» та «Истеблишмент».        

       

Експерти відзначають зростання кількості немаркованих рекламних матеріалів, а також прогнозують збільшення прихованої політичної реклами з огляду на майбутні президентські вибори.

 

Проект здійснювався за сприяння Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Моніторинг здійснено в рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», який «Детектор медіа» реалізує спільно з Інститутом масової інформації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Інститут масової інформації
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36744
Читайте також
02.07.2009 17:20
Марина Бердичевська, для «Известий в Украине»
30 790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду