Бюро «Свідомо» обрало пріоритетною темою оборону й запросило курувати її Анну Бабінець

5 Серпня 2009
10149
5 Серпня 2009
18:31

Бюро «Свідомо» обрало пріоритетною темою оборону й запросило курувати її Анну Бабінець

10149
Бюро «Свідомо» обрало пріоритетною темою оборону й запросило курувати її Анну Бабінець

Незалежне бюро журналістських розслідувань «Свідомо» вирішило зробити одним зі своїх пріоритетів тему оборони. Про це ТК повідомив координатор бюро Єгор Соболєв.

 

«Є два факти: Україна стає все менш боєздатною, а світ - все більш небезпечним. А якщо подивитися, куди прямують російсько-українські відносини - не народів, а політиків та їхніх інтересів - стає просто страшно за близьких. Тому ми вирішили приділяти особливу увагу цій темі - щоб суспільство почало замислюватися про свою безпеку», - пояснив він.

 

Бюро планує робити матеріали про оборону насамперед для національних медіа. Курувати тему буде колишня журналістка журналу «Український тиждень» Анна Бабінець.

 

«Загрозу війни дуже добре розуміють і обговорюють експерти, які ще залишилися в Україні. Але їх майже не чують. Ця тема не є модною, на відміну від боротьби політиків чи недоліків зовнішнього тестування. Ми хочемо зробити свій внесок, щоб це виправити. Бо якщо ситуація розвиватиметься за поганим сценарієм, потім може бути пізно», - відмітила вона.

 

Довідка:

«Свідомо» працює із серпня 2008 року. Мета - поширювати розслідування соціально важливих проблем. Станом на 1 серпня 2009 року матеріали бюро передплачували 18 місцевих газет. Діяльність бюро контролює наглядова рада, до складу якої входять ведучий ICTV Андрій Куликов, шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова, директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар, директор Інституту медіаправа Тарас Шевченко, керівник Інституту розвитку регіональної преси Олег Хоменок та генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорєлов. Наглядова рада не редагує розслідувань, але має право ветувати обрану тему або кандидатуру залученого до розслідування журналіста. Бюро фінансується з гранту Фонду «Відродження» та за рахунок передплати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10149
Читайте також
07.08.2009 09:46
Андрей Цаплиенко
для «Детектор медіа»
23 724
24.07.2009 12:56
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
10 421
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 490
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Клава
5375 дн. тому
Ага, це саме про неї. А ще вона - безумовний експерт в галузі оборони. З нею бюро "Свідомо" чекає справжній прорив в цій галузі.
Аня б.
5375 дн. тому
судячи з коментарів, пишуть про добру,чуйну, скромну, принципову людину. і головне - розумну.
просто ржу
5375 дн. тому
єрундою редактора занімалась.
Клава
5375 дн. тому
Ну, не мав Бондаренко клопоту - тепер ще й за Анічку статті писатиме, {censored}. Маладєц Аня - вперед, {censored} - до вершин журналістського успіху!
6969
5376 дн. тому
2 Ага: милый друг! Настоящая фамілія Анны - "Бебінець". Отсюда и буква "і". Кстати, забыл в предыдущем комментарии добавить, что всю вину за провал отдела "Политика" несет некто Анатолий Бондаренко, который им руководил.
6969
5376 дн. тому
Товарищ 69, вы совсем ничего не понимаете в журналистике. Насколько мне известно, отдел политики в "Тыжне" не нужно было во что-либо превращать - каким был отстоем с самого начала, таким и остался. В отличие от, скажем, отдела "Спорт"
Ага
5376 дн. тому
А чому БабІнець? А не БабИнець? мабуть, з тої ж причини, що ЛозИнський став ЛозІнським?
знающий
5376 дн. тому
Бедная Анна.правда.заморочат ей голову. А затем отпустят на все четыре стороны.
69
5377 дн. тому
бывшая журналистка (!) отдела Политика (!!) будет курировать тему обороны (!!!) в проекте расследований (!!!!). Да Анна! Давай! преврати тему оборону в такую же ерундень, в кукую ты превратила раздел политика за три месяца и.о. редактора в УкрТижне!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду