«Оранта» домовилася про погашення боргу перед РА Nirvana Media

5 Серпня 2009
29433
5 Серпня 2009
11:21

«Оранта» домовилася про погашення боргу перед РА Nirvana Media

29433
«Оранта» домовилася про погашення боргу перед РА Nirvana Media

НАСК «Оранта» і рекламна агенція Nirvana Media 4 серпня підписали угоду про погашення заборгованості страховика перед агенцією за рекламну кампанію 2008 року, пише українська газета «КоммерсантЪ».

 

Компанії також узгодили попередній план погашення боргу й домовилися зняти в Києві зовнішню рекламу з інформацією, що дискредитує «Оранту».

 

Нагадаємо, що 22 червня Господарський суд Києва задовольнив позовні вимоги РА Nirvana Media до компанії «ІннХаус», пов'язаної з НАСК «Оранта», на суму 4,17 млн грн, а 20 липня - до НАСК «Оранта» на суму 6,62 млн грн. До суду Nirvana Media подала позов ще в квітні, розраховуючи таким чином стягнути з рекламодавця борг у розмірі понад 10 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29433
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду