15 серпня у Білій Церкві відбудеться фестиваль, присвячений пам’яті Ігоря Пелиха

3 Серпня 2009
13190
3 Серпня 2009
15:23

15 серпня у Білій Церкві відбудеться фестиваль, присвячений пам’яті Ігоря Пелиха

13190
15 серпня у Білій Церкві відбудеться фестиваль, присвячений пам’яті Ігоря Пелиха

15 серпня на аеродромі «Гайок» у місті Біла Церква відбудеться фестиваль «Гніздо-2009», присвячений пам'яті телеведучого Ігоря Пелиха. Про  це йдеться на сайті фестивалю.

Організатори планують провести фестиваль у життєрадісній атмосфері, згадати світлі і яскраві моменти з життя ведучого та «прожити фестиваль очима Ігоря Пелиха: захопливо, самовіддано, неординарно».

 

Фестиваль «Гніздо» Ігор Пелих вів із 2006 року. За інформацією видання, його мрією було зробити «Гніздо» заходом за участю лише українських виконавців. Цього року на фестивалі зберуться Тартак, С.К.А.Й, «Мотор'ролла», Dazzle Dreams, O.Torvald і гурт «Мурени». Ведучим фестивалю буде Фоззі з ТНМК.

 

«Для кожного з цих музикантів Ігор залишив у пам'яті яскраві спогади, комусь був близьким другом. З неабиякою ініціативою артисти виявили бажання переказати свої гонорари за виступ у фонд допомоги родині Ігоря. Для них це можливість підтримати сім'ю і тим самим хоч якось компенсувати гірку втрату», - йдеться в повідомленні сайту «Сумно.com».

 

З питань акредитації на фестиваль звертатися за тел. 8 067 467 84 96 (Назар Дронь, піар-менеджер фестивалю)

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13190
Читайте також
27.07.2009 12:54
Ольга Шервуд, «Время новостей»
22 836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду