Андрій Дончик зніматиме художній фільм «У неділю рано зілля копала»

28 Липня 2009
35790
28 Липня 2009
13:37

Андрій Дончик зніматиме художній фільм «У неділю рано зілля копала»

35790
Андрій Дончик зніматиме художній фільм «У неділю рано зілля копала»

Екс-головний режисер телеканалу «1+1» Андрій Дончик запускається із власною картиною «У неділю рано зілля копала» за повістю Ольги Кобилянської. Про це ТК пан Дончик  повідомив особисто.

 

За його словами, стрічка стоїть у плані Міністерства культури і туризму на цей рік.

 

«Робота над стрічкою розпочнеться, як тільки піде фінансування. По-моєму, на фільм мають виділити 4 млн. гривень. Я думаю, що головна колізія твору в сюжеті збережеться, але ми адаптуватимемо його під сучасність, оскільки знімати історичне костюмоване кіно надто дорого», - зазначив Андрій Дончик.

 

Також він додав, що на телебачення повертатися не збирається.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35790
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВОЛЬДЕМАРУС
5382 дн. тому
Ще жодна людина на державні гроші (СРСР за приклад не наводити) не зняла путнього кіна. Державні гроші не треба повертати. Отже можна або використати значну частину для власного збагаченна, а на крихти зняти г...о, або зфільмувати якусь арт-хаусну нікому не потрібну окрім автора дурницю. Заявити, що це витвір мистецтва і відпочивати... А відпочивати - в залежності від того, знову ж таки, скільки грошей лишилося. І не має значення гарний Дончик режисер, чи ні. "За базар ответить не надо" - отже роби, що заманеться.
Дмитрий Т.
5384 дн. тому
Воистину, непревзойденна наша земля мудаками! Андрей, крепись. Уверен, снимешь замечательное кино и не одно. А ты, мудак (мудачка) - пойди и застрелись.
муза
5384 дн. тому
Вы - не поет! И даже не рифмоплет. Вы - маньяк!
Поет Луканофф
5384 дн. тому
Дончик образився, Дончик лютує, Він до Роднянського те-ле-фо-ну-є, Просить спинити на нього наїзд, Бо режисер він - ідейний марксист. Льоша з Москви йому так відповів, "Дончик, стривай, де ж ти гроші подів? Я ж вам мільони в кищені зливав! Де те кіно, що ти всім обіцяв?" Дончик затих і мобілку поклав, Страх відчайдушний всі яйця зім"яв, "Краще Мінкульт, а не Фуксман з ножем!" Дончиків різних ми переживем :-)))
htlfrnjh
5385 дн. тому
Андрій! Нікого не слухай, роби свою справу. Поета ніхто не друкує, ось він і заздрить!
Поет Луканофф
5385 дн. тому
Дончик лежав на афсальті і мріяв, Хто би дав бабки і слави наміряв!? Льоші Роднянському він подзвонив, Льоша без грошей лиш руки умив. Дончик поперся в Мінкульт попросити, Там його класику просять місити, Вихід один - на асфальті лежать, Чи по Кобилянській щось там познімать. Дончик зітхнув: "Ну окей, я зніму Фільми про все, навіть про сатану!" Враз Сатана тут нізвідки з"явивсь, Дончика стрів, той одразу розкривсь, Бабки в сатАна узяв без базара, Буде чергова в екрані почвара. :-)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду