Студія «Квартал 95» створила дистрибуційну компанію «Квартал Cinema»

22 Липня 2009
29768
22 Липня 2009
11:49

Студія «Квартал 95» створила дистрибуційну компанію «Квартал Cinema»

29768
Студія «Квартал 95» створила дистрибуційну компанію «Квартал Cinema»

Студія «Квартал 95» відкрила власну дистрибуційну компанію «Квартал Cinema». Про це повідомляє видання Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

Директором новоствореної структури став виконавчий продюсер «Кварталу» Сергій Трофімов. За його словами, «Квартал Cinema» насамперед займатиметься прокатом фільмів власного виробництва, але в компанії готові працювати і з картинами інших виробників. Як пояснив пан Трофімов, сьогодні в плани компанії входить дистрибуція прокатного продюсерського кіно, а згодом, можливо, й артхаусних фільмів.

 

Першим проектом, розповсюдженням якого займеться «Квартал Cinema», стане фільм Люка Бессона «13-й район. Ультиматум». Головні ролі в картині озвучуватимуть Потап, Андрій Хливнюк (соліст групи «Бумбокс») та Євген Кошовий («Квартал 95»). Реліз картини заплановано на 3 вересня.

 

Як розказав Сергій Трофімов, студія знайшла інвестиції для запуску власного проекту - філософської комедії «Гулівер». Також він прокоментував інші плани щодо кіновиробництва: «У серпні зніматимемо продовження "Кохання у великому місті", а потім проект "Шерше ля Фам", де Володимир Зеленський зіграє роль Наполеона».

 

Нагадаємо, нині «Квартал 95» спільно з телеканалом «Інтер» працює над серіалом за мотивами телевізійного фільму «Свати» (фільм було знято студією спільно з телеканалом ICTV, однак право показу було продано «Інтеру»). Окрім цього, «Квартал» спільно з «Інтером» розробляє проект 10-серійного фільму в жанрі фантастичної комедії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29768
Читайте також
23.02.2011 20:34
Елена Коркодым
46 222
10.09.2010 14:30
Юрий Николов
, для «Детектор медіа»
31 221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду