«Танцюють всі – 2» Лілія Ребрик вестиме разом з капітаном «ЧП Мінськ»

21 Липня 2009
29853
21 Липня 2009
17:34

«Танцюють всі – 2» Лілія Ребрик вестиме разом з капітаном «ЧП Мінськ»

29853
«Танцюють всі – 2» Лілія Ребрик вестиме разом з капітаном «ЧП Мінськ»

У парі з Лілією Ребрик  талант-шоу «Танцюють всі - 2» на СТБ вестиме Дмитро Танкович, капітан команди  «ЧП Мінськ». Про це інформує прес-служба телеканалу.

 

«Дивитись шоу без новацій та змін нецікаво, а ми намагаємось зробити продовження набагато яскравішим та видовищним, тому і запросили Дмитра скласти пару Лілі», - зазначає Руслан Городничих, головний продюсер «Танцюють всі - 2».

 

Раніше Дмитро Танкович працював для СТБ над шоу «Україна має талант» - допомагав учасникам півфіналу та фіналу працювати над номерами.

 

Нагадаємо, «Танцюють всі - 2»  стартує у вересні. Нині знімаються кастинги учасників. Танцювальне шоу створене за форматом SoYouThinkYouCanDance? («Гадаєш, ти вмієш танцювати?») британської компанії RDF.

 

До складу журі другого сезону увійшли Влад Яма, Олексій Литвинов, Франциско Гомез і Тетяна Денисова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29853
Читайте також
08.10.2009 16:10
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
23 328
14.08.2009 15:04
Марина Баранівська
, Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
44 924
03.08.2009 13:30
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
4 746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду