Istil і Шустер посварилися через студію

16 Липня 2009
24302
16 Липня 2009
11:01

Istil і Шустер посварилися через студію

24302
Istil і Шустер посварилися через студію

Інвестиційна група Istil, акціонери продакшн-компанії «Савік Шустер студіос», та телеведучий Савік Шустер не знайшли спільної мови у питанні використання телевізійної студії, в якій знімалася програма «Шустер live». Таку причину конфлікта висунув генеральний директор «Istil студіос» Дмитро Котеленець в інтерв'ю газеті «Дело».

 

«Мы хотели договориться с ним о возможности использовать свои же ресурсы на производство других проектов», – сказав пан Котеленець.

 

За словами Дмитра Котеленця, продакшн мав намір також виробляти три розважальні формати для телеканалів «Інтер» та «Україна». Однак це призвело до конфліктної ситуації з Шустером.

 

«Савик воспринимал всю студию как свою вотчину и не был открыт к тому, чтобы на этих же мощностях производить другие проекты, кроме "Шустер live". Была предложена модель, при которой ему выделялись средства только на его проект, в то же время студия производила бы и другие проекты. Но в данной ситуации он посчитал, что идет подмена предыдущих договоренностей», – пояснив він.

 

17 липня о 12.00 генеральний директор «Істіл студіос» Дмитро Котеленець відповідатиме на запитання читачів ТК в режимі чат-конференції.

 

Як повідомила «Детектор медіа», продакшн-компанію «Савік Шустер студіос» було перейменовано на «Істіл студіос» і розірвано відносини з Савіком Шустером. «Савік Шустер студіос» було засновано влітку 2008 року. Її засновниками виступили Савік Шустер, Мохаммад Захур (корпорація Istil) та Віктор Самойленко («Поверхность-ТВ»), проте акціонерну угоду між сторонами не було підписано. За неофіційною інформацією, інвестиції пана Захура у компанію становили $12-15 млн. Компанія виробляла програму «Шустер live» у двох форматах (щоденному та щотижневому) на замовлення ТРК «Україна». Канал має трирічний контракт із «Савік Шустер студіос» на виробництво «Шустер live».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24302
Читайте також
03.08.2009 13:30
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
4 739
17.07.2009 15:59
Євген Булавка
, для «Детектор медіа»
27 724
15.07.2009 16:14
Наталія Данькова
, Галина Корба, для «Детектор медіа»
39 222
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
навуходонос
5357 дн. тому
теперь Истил может себе технику в зад затолкать! не пристроит никуда!! Ура!! Савик рулит!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду