Комісія Київради продовжила видавництву «Дніпро» договір оренди на два роки

15 Липня 2009
13933
15 Липня 2009
12:10

Комісія Київради продовжила видавництву «Дніпро» договір оренди на два роки

13933
Комісія Київради продовжила видавництву «Дніпро» договір оренди на два роки

Постійна комісія Київської міської ради з питань власності погодилася продовжити Державному спеціалізованому видавництву художньої літератури «Дніпро» термін дії договору оренди нежилих приміщень на вул. Володимирській, 42, загальною площею 583 кв. метри. Про це повідомляє офіційний сайт Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення.

 

Як повідомив ТК головний редактор видавництва «Дніпро» Володимир Войтович, рішення про продовження договору оренди Київрада прийняла 9 липня. Строк дії договору продовжено на два роки – до липня 2011 року.

 

Нагадаємо, що на початку 2009 року видавництво «Дніпро» заявило про те, що Київська міська державна адміністрація виселяє його з приміщення в центрі Києва. Офіційна версія виселення – видавництво не підписало угоду оренди приміщення з КП «Київжитлоспецексплуатація», на чиєму балансі перебуває приміщення. Тоді Володимир Войтович розповідав ТК, що видавництво підготувало таку угоду, проте «Київжитлоспецексплуатація» відмовила видавцям у підписанні документу. У КМДА стверджували, що видавництво виселяють за рішенням суду.

 

У справу втрутився Держкомтелерадіо, звернувшись до Секретаріату Президента України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України Володимира Яворівського, Міністерства юстиції, Відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві та до голови КМДА Леоніда Черновецького з проханням розв'язати ситуацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13933
Читайте також
17.02.2009 10:28
Іван Рябчій, «Главред»
10 431
11.02.2009 15:19
Іван Рябчій, «Главред»
23 433
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду