М1 в новому сезоні замість «Сімпсонів» покаже «Флінтстонів»

13 Липня 2009
11077
13 Липня 2009
14:27

М1 в новому сезоні замість «Сімпсонів» покаже «Флінтстонів»

11077
М1 в новому сезоні замість «Сімпсонів» покаже «Флінтстонів»

Телеканал М1 планує поставити о 7.30 ранку, у слот, у якому раніше йшов мультсеріал «Сімпсони», інший анімаційний ситком - «Флінтстони». Про це ТК повідомив генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин» (М1, М2) Валентин Коваль.

 

«Ми повернемо собі якщо не "Сімпсонів", то слот 7.30 ранку. Для цього в рамках великого контракту між Warner Brothers  та українськими каналами ми забрали собі серіал "Флінтстони"», - сказав він.  

 

За словами Валентина Коваля, для американців «Флінтстони» - серіал не менш культовий за «Сімпсони».

 

«Щоправда, він меншою мірою розрахований на дорослу аудиторію, тому навряд чи ми його поставимо на 21.00, але 7.30 -  це знову буде той час, коли М1 збере "великий рейтинговий горб"», - зауважив пан Коваль.

 

Доля самих «Сімпсонів»поки лишається нез'ясованою - угоду щодо пакету програм «20th Century Fox», з якого М1 мав намір показати своїм глядачам 7 нових сезонів серіалу, досі не підписано.

 

«Флінтстони» - американський комедійний мультсеріал про життя Фреда Флінтстона та його друзів у кам'яному віці. Оригінальний мультсеріал транслював телеканал ABC з вересня 1960 до 1 квітня 1966 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11077
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rise
5394 дн. тому
конеч старье, и симпсоны в сто раз лучше, но хоть не скуби ду... ;)
Rise
5394 дн. тому
Жаль, что пока не Симпсонов... Но и на том пока спасибо... Бум ждать Симпсонов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду