Церемонія нагородження «Телетріумфу – 2009» відбудеться 5 вересня

13 Липня 2009
23929
13 Липня 2009
11:53

Церемонія нагородження «Телетріумфу – 2009» відбудеться 5 вересня

23929
Церемонія нагородження «Телетріумфу – 2009» відбудеться 5 вересня

Нагородження Національною телевізійною преміює «Телетріумф - 2009» відбудеться 5 вересня (у суботу), повідомляє сайт Індустріального телевізійного комітету. Раніше Національна рада з питань телебачення та радіомовлення озвучувала як попередню дату 4 вересня.

 

До оргкомітету премії від Нацради увійшли члени регуляторного органу Тетяна Лебедєва та Тетяна Мокріді, виконувач обов'язків керівника апарату Нацради Анатолій Новицький і головний спеціаліст прес-служби Тамара Кравченко; від ІТК - генеральний директор телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко, генеральний директор телеканалу М1 Валентин Коваль, виконавчий директор ІТК Катерина Котенко і менеджер проектів ІТК Лідія Коваль.

 

Як повідомила ТК, член організаційного комітету «Телетріумфу - 2009» Лідія Коваль, місце проведення церемонії поки що не визначене, як і спосіб трансляції (пряма чи в запису) на телеканалі «1+1».

 

Прийом заявок від телерадіоорганізацій на участь у конкурсі розпочався 1 липня і триватиме до 27 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23929
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду