Яценюк не позивається до «Фокуса»

9 Липня 2009
17746
9 Липня 2009
13:20

Яценюк не позивається до «Фокуса»

17746
Яценюк не позивається до «Фокуса»

Інформація про те, що народний депутат Арсеній Яценюк або його юристи позиваються до журналу «Фокус», не відповідає дійсності. Про це повідомляє офіційний сайт Ініціативи «Фронт змін».

 

Як повідомляла ТК, у мікроблозі, який ведеться від імені Арсенія Яценюка на сервісі Twitter, з'явилося повідомлення: «Готуємо позов на журнал "Фокус"». Підставою для позову могла стати картинка непристойного змісту, надрукована в журналі «Фокус» № 27 від 3 липня. ТК одразу звернулася із відповідним запитом до штабу Арсенія Яценюка. Прес-секретар Яценюка Андрій Жигулін не зміг підтвердити чи спростувати факт підготовки позову, пообіцявши надати інформацію пізніше. Протягом двох днів інформаційний запит залишався без відповіді.

 

В Українському медіахолдингу, до якого входить журнал «Фокус», ситуацію не коментують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17746
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Otar Dovzhenko
5395 дн. тому
2 Пункт прийому склотари - Пане Коваленку, хочу вас потішити - незабаром довгоочікуване вами очищення ТК від непрофесійного кадра здійсниться :) Мучитися вам залишилося аж два з половиною дні (без урахування вихідних).
Пункт прийому склотари
5395 дн. тому
Каяття Отара приймається з урочистостями на сцені на Майдані. Дійство продюсує Лаврентій Малазонія. Звучать фанфари, салютують гармати, сяє фейрверк, журналісти дарують Отару букети квітів, панянки у міді-спідницях витирають хустками скупі Отарові сльози. Наталія Лігачова виголошує промову, в якій обіцяє дотримуватися стандартів. Дійство транслюється в прямому ефірі 1+1. За лаштунками Саша Ткаченко кидається попільничками в операторів, які постійно в розфокусі і беруть не ті ракурси. На сцену рветься Ігор Куляс, щоб зачитати аналіз теленовин, але його не пускають і він погрожує скажитися в ООН. натомість на плазмовому екрані транслюють звернення Прем"єр-міністра Тимошенко і олігарха Коломойського, де Юлія закликає читати "Телекритику", а олігарх, що він купив "Інтер". За задумкою Малазонії, після звернення камера не виключається і всі бачать, як Юля і Коломойський радісно скандують "Яценюк, все пропало!" Включається трансляція з-під "Фронту змін" і "Інтера", звідки репортери повідомляють, що Яценюк і Безлюдна утрималися від коментарів. Натовп шаленіє. В цей момент на сцену виходить Марічка Бурмака в футболці "Телекритики" і співає пісню "Ми йдемо!". Натовп валяється в істериці. Знову фанфари, салют і фейерверк.
леся
5396 дн. тому
отар, а по-моєму все гаразд: ТК ж не написала, що Яценюк подає в суд на Фокус. а лише, що на Твіттері написано, що він подає у суд на Фокус:)) так що прес-служба облажалася адназначна. а яка прес-служба - такий і кандидат
Otar Dovzhenko
5396 дн. тому
2 горлопан: Так, я облажався, не перевірив автентичність джерела. Визнаю. Каюся. Більше не буду. Однак значна частина провини лежить на прес-службі, яка під нашим шаленим тиском телилася із спростуванням три дні, і яка дотепер, позиціонуючи свого Яценюка як укро-обаму, не спромоглася підтвердити чи спростувати належність усім відомого твіттера.
горлопан
5396 дн. тому
Нє, ну це є таке вже в мережі і на деяких діє. Люди на повному серйозі посилаються на Wikipedia , LJ і т. п. мало не як на енциклопедію чи прес-службу. "Телекритика" наче позиціонує себе як серйозне медіа. Рєбят, ви чєґо?! Те що Яценюку важко буде позиватись, з приводу сумновідомої картинки, бо це, швидше за все, витівки його піарників, цілком зрозуміло, але ж ви повинні "тримати марку" і не скочуватись до цитування "написів на парканах".
Курт Кобель
5396 дн. тому
ахахаха, развели всю страну))) на твиттер сослались, гггг скоро на УПЯЧКУ начнут ссылаться, олололололо
карма
5396 дн. тому
{CENSORED}, як колись із середнім пальцем- от і зіскочив з теми. Мабуть дійшло, що виглядає недоумкуватим клоуном. Бо коли сопливі ємоції та підлітковий максимализм беруть гору над розумом - то іди, {CENSORED}, підрости ще трохи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду