Валерій Калниш став заступником головреда «КоммерсантЪ –Украина»

1 Липня 2009
24597
1 Липня 2009
13:32

Валерій Калниш став заступником головреда «КоммерсантЪ –Украина»

24597
Валерій Калниш став заступником головреда «КоммерсантЪ –Украина»

Валерія Калниша з 1 липня призначено заступником головного редактора «КоммерсантЪ-Украина». Про це було оголошено на редколегії видання. Раніше пан Калниш очолював відділ політики газети, тепер його посада називатиметься «заступник головного редактора - редактор відділу політики».

 

За словами Валерія Калниша, також до штатного розпису видання введено додаткову посаду - заступник редактора відділу політики. Її обійме старший кореспондент відділу Олександр Свириденко.

 

Сферою відповідальності пана Калниша стане «неділовий блок» - політика та суспільство. Раніше посаду першого заступника головного редактора «КоммерсантЪ -Украина» був Олександр Виноградов, який відтепер керуватиме розвитком сайту газети.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24597
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Висисуалий
5397 дн. тому
Рокиратору Ничего себе обычная внутренняя рокировка, для кого-зарплата больше? рокиратор, наверное, вложил в газету столько души сколько Виноградов? Это можно словами измерить? а научить таких, как ваш Валерочка? для тебя это просто обычная рокировка. гоголев-бездарный журналистишко и подлый человечишко. Тьфу!!!
kjkljk
5400 дн. тому
Калныш хороший парень ундо журналисто, однако редактор не... и тем более зам. Прости, Валера. Виноградов старая хрень, политические журналисты только бла-бла и могут записывать, уже и эфир дерьмо и газеты на подтирание
krapka
5401 дн. тому
Убили газету. КАЛныш вместо Виноградова – унылая и бездарная имитация.
Знающий
5401 дн. тому
Оно, конечно, карьерный рост налицо, и парень хороший. Но в смысле Виноградова все равно, что плотник супротив столяра. Мы будем следить за развитием событий...
po4itatel'nitsa
5402 дн. тому
Валера Калныш - один немногих адекватных и талантливых людей в укржуре. Ну вот прекрасен - и все тут. Удачи тебе, Валерочка!!!
kfkfkf
5403 дн. тому
кризисный вариант, но никак ни анти-... Гоги подобрал удобные кадры, чтобы рулить баблом и контентом как ему надобно. удачи кораблю...
Рокиратор
5403 дн. тому
Обычная внутренняя рокировка, но зарплата по-больше.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду