Star Media номінує фільм «Карасі» на фестиваль «Золота скриня»

30 Червня 2009
23378
30 Червня 2009
14:40

Star Media номінує фільм «Карасі» на фестиваль «Золота скриня»

23378
Star Media номінує фільм «Карасі» на фестиваль «Золота скриня»

Українсько-російська група компаній Star Media номінувала телефільм Сергія Крутіна «Карасі» на 34-й фестиваль «Золота скриня» у Болгарії. Фільм змагатиметься у номінації «Телевізійний художній фільм», у якій представлено 18 фільмів із Болгарії, Китаю, Італії, Франції, Німеччини та інших країн, повідомляє прес-служба компанії.

 

Нагадаємо, на 32-му фестивалі «Золота скриня» у Пловдиві фільм Сергія Крутіна «Позаземний» виробництва Star Media отримав кришталевий приз від Спілки кінематографістів Болгарії та диплом фестивалю за найкращу режисерську роботу. Фільм «Карасі» отримав три нагороди на міжнародному телекінофорумі «Разом».

 

Фестиваль «Золота скриня» пройде з 5 по 10 жовтня у Пловдиві. Захід проводиться за ініціативою Болгарського національного телебачення. Головний акцент робиться на телевізійних мелодрамах. Головні нагороди фестивалю - золота, срібна та бронзова скрині.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23378
Читайте також
14.05.2009 09:14
Любовь Журавлева
, для «Детектор медіа»
24 975
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ермолай Лопахин
5407 дн. тому
Это фильм с интердевочкой в главной роли? Фильм sucks!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду