Російська «Централ партнершип» знімає серіал «Доктор Тырса»

30 Червня 2009
27785
30 Червня 2009
12:32

Російська «Централ партнершип» знімає серіал «Доктор Тырса»

27785
Російська «Централ партнершип» знімає серіал «Доктор Тырса»

Російська продакшн-компанія «Централ партнер шип» розпочала зйомки медично-детективного телесеріалу «Доктор Тырса», повідомляє «РИА Новости».

 

«Серіал частково буде схожий на американську "Швидку допомогу", а також на серіали "Доктор Хаус" і "Клан Сопрано", позаяк міститиме елементи детективу», - розповів продюсер проекту Рубен Дишдишян. Режисерами і авторами сценарію проекту виступають Дмитро Константинов та Олена Звонцова.

 

Головний герой серіалу - спортивний врач Геннадій Вікторович Тирса - в кожній серії розглядатиме окремий медичний випадок. Ім'я актора, що гратиме головну роль, не розголошуватиметься.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27785
Читайте також
27.05.2009 16:32
Сергій Грабовський, для «Детектор медіа»
15 793
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гласъ съ Позняковъ
5385 дн. тому
Полностью не согласен с вами обоими. Радикально новых сюжетов в кино не так и много. Под понятие детективного сериала про криминалистов подпадает немеряное число текущих западных проектов, каждый из которых тем не менее имеет свое лицо. Что до медицины, согласитесь, она у нас с Америкой сииильно разная, уже на этом можно сделать много особенного. Давайте дождемся результата, а потом уже будем лить экскременты на вентилятор.
Пётр
5385 дн. тому
Согласен с Future
Future
5385 дн. тому
Ой-ой, как же сложно создать что-то самому...опять плагиат! И отдельное фи - за то, что вздумали копировать Хауса. Да здравствует жалкое подобие лучшего сериала. Скоро на экране!:))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду