Анатолій Борсюк «безумно красив», а Андрія Данилевича роблять гарним стилісти

30 Червня 2009
9708
30 Червня 2009
11:39

Анатолій Борсюк «безумно красив», а Андрія Данилевича роблять гарним стилісти

9708
Анатолій Борсюк «безумно красив», а Андрія Данилевича роблять гарним стилісти

Якщо почитати коментарі на сайті «Дуся», відразу видно, які різні в людей уявлення про красу - як своєї, так і протилежної статі. До кожного красеня чи красуні завжди вдається причепитися доскіпливим анонімам: та не так зуби відбілила, тому треба зморшки розгладити, а в тієї взагалі силікон у губах.

 

 А що думають про свої зовнішні дані самі зірки медіа? Як виявилось, усі вони дуже скромні. Наприклад, Жан Новосельцев вважає риси свого обличчя не неправильними, Володимир Завадюк сподівається, що може комусь сподобатись, а Андрій Данилевич навіть ніколи не замислювався, красивий він чи ні, і в дзеркало не дивиться принципово. Єдина чесна людина, що від щирого серця назвала себе безумно красивою - це Анатолій Борсюк. Як оцінюють свою зовнішність Олена Громницька, Олексій Удовицький, Дмитро Лазуткін, Ігор Посипайко, В'ячеслав Піховшек, Євген Мінко, Сергій Кривуля, Роман Скрипін - ЧИТАЙТЕ ОТУТ

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9708
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду