Канал ОК запустив проект «ПартнерШип» і відкрив корпункт у Києві

22 Червня 2009
17064
22 Червня 2009
13:29

Канал ОК запустив проект «ПартнерШип» і відкрив корпункт у Києві

17064
Канал ОК запустив проект «ПартнерШип» і відкрив корпункт у Києві

На телеканалі ОК стартував новий 20-хвилинний проект про представників іноземного бізнесу, які працюють в Україні, - «ПартнерШип».

 

«Цей проект подібний до проекту "Радянський Союз очима закордонних гостей", - розповіла генпродюсер каналу Світлана Коляда. - Тепер наші глядачі щоп'ятниці о 17.15 матимуть змогу познайомитися з новими цікавими людьми. Ведуча програми Вікторія Полюлях - колишня міс України - вестиме розмову в студії про те, з якими проблемами зустрічаються закордонні бізнесмени у нас в Україні, як вони їх вирішують».

 

Окрім цього, на каналі переформатовано кілька проектів, зокрема «Кіноподробиці». Тепер це 20-хвилинна програма, в якій є не лише анонс усіх прем'єр у кінотеатрах, - у ній кінокритик Андрій Саломатов аналізує творчу складову фільму.

 

За словами генпродюсера, з червня почав працювати корпункт телеканалу ОК у Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17064
Читайте також
07.08.2009 12:05
Александр Доброер, для «Детектор медіа»
88 244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду