Є свідчення, що водій машини, в якій загинув Пелих, був п'яним

12 Червня 2009
16930
12 Червня 2009
11:48

Є свідчення, що водій машини, в якій загинув Пелих, був п'яним

16930
Є свідчення, що водій машини, в якій загинув Пелих, був п'яним

Інна Ісакова, постраждала в аварії, в якій загинув телеведучий Ігор Пелих, стверджує, що водій Олег Кирилов перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Сам він це заперечує, повідомляє газета «Новая» з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

 

Як стверджує джерело, Кирилов не пам'ятає момент аварії і не знає, з якою швидкістю їхав, але стверджує, що в той вечір не вживав спиртного. Натомість Ісакова, яка зараз перебуває на лікуванні, начебто стверджує, що вона, Кирилов та Пелих разом випили пляшку горілки. За інформацією джерела, незабаром має відбутись очна ставка між Кириловим та Ісаковою.

 

Нагадаємо, Ігор Пелих загинув 8 травня в аварії у Києві. Разом із ним загинула студентка Олександра Колі; інша пасажирка, Інна Ісакова, потрапила до лікарні з тяжкими травмами. Олег Кирилов, який вів машину й, за попередньою версією слідства, спричинив аварію, зник із місця пригоди і здався правоохоронцям лише за 5 днів. Під час аварії він отримав серйозну травму голови і зараз лікується під охороною в лікарні швидкої допомоги. Проти нього порушено кримінальну справу, він заарештований рішенням Шевченківського районного суду міста Києва, і після видужання його відразу відправлять до Лук'янівського слідчого ізолятора.

 

«Ми вже скерували запит до лікарні із запитанням, до якого часу лікуватиметься обвинувачений і яким є зараз його стан. Чекаємо відповіді від медиків. Після цього будемо проводити судово-медичну, а потім і психіатричну експертизу», - цитує «Новая» начальника відділу із розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУ УМВС у Києві Сергія Матвейкіна.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16930
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду