Star media реструктурувала борги і запустила два нові серіали

3 Червня 2009
43489
3 Червня 2009
14:20

Star media реструктурувала борги і запустила два нові серіали

43489
Star media реструктурувала борги і запустила два нові серіали

Star media реструктурувала борги й готується до запуску нових проектів. Про це повідомляє «КоммерсантЪ-Україна».

 

Видання цитує голову ради директорів групи компаній Star media Влада Ряшина, який розповів, що група отримала зниження боргового навантаження з більш ніж $20 млн до $7 млн.

 

«Ми отримали платіжки щодо контрактів, укладених раніше, а також знизили витрати і скоротили інвестиції в низку проектів, – пояснив він. – Решта боргу пролонговано до кінця першого кварталу 2010-го». Також компанія є власницею продукції на суму близько $11 млн.

 

Більше того, за словами Ряшина, компанія знайшла засоби для нових проектів. Наразі вже розпочато зйомки серіалів «У лісах та на горах» та «Острів», продовжено зйомки «Котовського». Разом із «Про ТВ» компанія здійснила постпродакшн серіалу «Розлучниця», а з Fresh Production UA – «Повзе змія». Пан Ряшин уточнює, що бюджети на закупку продукту скоротилися на 30-40% як у Росії, так і в Україні, але восени очікується активізація закупок.

 

«За Star media стежить весь ринок, і той факт, що вони змогли скоротити борг, означає, що ринок починає оживати», – зауважує президент Асоціації продюсерів України Олексій Сєрков.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
43489
Читайте також
14.05.2009 09:14
Любовь Журавлева
, для «Детектор медіа»
24 975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду