Закрили найстаріший у Києві кінотеатр

1 Червня 2009
16397
1 Червня 2009
18:07

Закрили найстаріший у Києві кінотеатр

16397
Закрили найстаріший у Києві кінотеатр

У Києві припинив роботу кінотеатр «Кінопанорама», який торік відзначив своє 50-річчя, повідомляє УНІАН із посиланням на Газету по-киевски.

 

Останні сеанси відбулися у суботу, білетери рекомендували відвідувачам залишати квитки «як останню пам`ять про кінотеатр». О 22.00 відбувся останній музичний захід - концерт-презентація нового альбому гурту «Крихітка Цахес». У неділю у кінотеатрі залишалися лише охоронці. Колектив «Кінопанорами» був звільнений.

 

Колишній заступник директора кінотеатру Георгій Рупосов запевнив, що на місці «Кінопанорами» не виросте черговий торговельно-розважальний центр. Він зазначив, що новий господар узяв на себе зобов'язання провести капремонт приміщення кінотеатру.

 

«Кінопанорама» - один із 27 муніципальних кінотеатрів, який був переданий попереднім керівництвом столиці в оренду трудовому колективу. У ньому відбувалися численні кінопокази та мистецькі зустрічі.

 

11 грудня 2008 року, Київрада дала згоду на продаж земельної ділянки на вул. Шота Руставелі, 19 (А) у Печерському районі ТОВ "Кінопанорама" для будівництва багатофункціонального комплексу у складі об'єктів готельного, офісного, торговельного призначення з підземним паркінгом.

 

 Джерело інформації: УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16397
Читайте також
11.08.2009 08:43
Оксана Мерфенко, для «Детектор медіа»
19 535
09.06.2009 13:23
Олександр Павлов, Володимир Медяний, dw-world.de
27 198
02.06.2009 17:07
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
26 365
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Оленка
5439 дн. тому
Дуже шкода. Це був єдиний кінотеатр у Києві, куди було цікаво ходити. Тепер молодь, що не їсть голівудський фаст-фільм буде дивитись кіно вдома... Сумуємо всією родиною...
Дирехтор
5439 дн. тому
То ли ишо будит!А шо ж ишо ожидать от этой власти,которую улыбочками да чаемнашаруотвсейдуши мы сами выбрали 5 лет назад?! Самый раз сейчас открывать на Ш.Руставэлы,19 пункт "зольдатенкаша" для жертв помаранчевой срачки!Может его-то и планируют новые застройщики?..
Lucky
5440 дн. тому
Так жаль :(
Валентина
5440 дн. тому
Просто ЖАХ ! Хочеться плакать...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду