Кореспондент російського «Первого канала» отруївся газом

30 Травня 2009
6885
30 Травня 2009
22:48

Кореспондент російського «Первого канала» отруївся газом

6885
Кореспондент російського «Первого канала» отруївся газом

30 травня у Цхінвалі - столиці самопроголошеної республіки Південна Осетія - загинув кореспондент російського «Первого канала» Євген Лукінов, повідомляє «РИА Новости». Як установив центр судово-медичної експертизи у Владикавказі, куди доправили тіло кореспондента, причиною смерті стало отруєння чадним газом.

 

Тіло журналіста знайшли у приватному будинку, де жила знімальна група «Первого канала», у ванній кімнаті, обладнаній газовою колонкою. Вона, очевидно, пропускала газ, який і призвів до смерті.

 

Євгенові Лукінову був 31 рік. З 2002 року він працював тележурналістом на телекомпанії АТВ у Ставрополі (Росія), згодом був власкором «Пятого канала» у Ставропіллі та Північному Кавказі. З жовтня 2008 року працював кореспондентом «Первого канала». Поховають Лукінова 2 червня у Ставрополі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6885
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 480
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду