Луцьких студентів навчили чути «голос громади у медіа»

30 Травня 2009
5971
30 Травня 2009
22:38

Луцьких студентів навчили чути «голос громади у медіа»

5971
Луцьких студентів навчили чути «голос громади у медіа»

29 травня завершилась 10-денна освітня програма «Голос громади у медіа», у якій тридцятеро студентів луцьких вищих навчальних закладів освоювали ази журналістської професії. Проект організований Центром громадських молодіжних організацій Волині «Наша справа» за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.

 

Завдання проекту - представити ідею суспільних медіа широкій аудиторії; залучити спеціалістів та організації до процесу підтримки суспільних медіа; залучити громадян до створення суспільних медіа; розробити навчальні та дидактичні матеріали з роботи суспільних медіа. У рамках проекту студенти прослухали тренінги з мистецтва журналістики (викладач Валентина Штинько, керівник відділу Національного відродження громадсько-політичної газети «Волинь»), фоторепортажу (фотограф Андрій Палійчук) та відеорепортажу (заступник директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії Марія Андрушко). Студенти, що прослухали тренінги, повинні продемонструвати набуті навички та знання, видавши у регіональних або всеукраїнських медіа свої публікації, фоторепортажі або відеосюжети.

 

Марія Доманська

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду