Олександр Семирядченко пішов із Банкової

25 Травня 2009
22936
25 Травня 2009
11:27

Олександр Семирядченко пішов із Банкової

22936
Олександр Семирядченко пішов із Банкової

Олександр Семирядченко залишив посаду радника глави Секретаріату Президента України. Він особисто підтвердив «Телекритиці», що його звільнення пов'язане з відставкою глави Секретаріату Президента Віктора Балоги. 

 

«Я звільнився за день до Указу Президента про звільнення Віктора Івановича Балоги. Тобто після того, як він подав заяву про відставку, я написав свою заяву, і Балога, відповідно, звільнив мене, поки ще був чинним главою Cекретаріату. На своєму першому і єдиному брифінгу в Секретаріаті Президента, коли я ще керував службою інформаційної політики, я оголосив усім, що рівно в той день, коли Балога залишить Секретаріат, залишу Секретаріат і я. Я дотримав свого слова», – сказав Олександр Семирядченко. 

 

За словами пана Олександра, на сьогодні він закриває всі політичні питання, пов'язані з Віктором Балогою, а потім визначатиметься, де працюватиме надалі. Віктор Балога зробив Олександру пропозицію залишатися з ним і надалі, займатися політичними та інформаційними питаннями. Наразі пан Олександр розмірковує над пропозицією пана Балоги та над низкою інших пропозицій, в тому числі й щодо роботи у медіа. Нагадаємо, перш ніж у 2006 році піти на роботу до Віктора Балоги, Олександр Семирядченко 4 роки був головним редактором телеканалу ICTV. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22936
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Колишня колежанка
5443 дн. тому
Бажаю тільки успіхів. Олександр - профі, гарний менеджер. Йому б знову на ТВ.
kot
5443 дн. тому
Таких специалистов мало по нынешним временам. А жаль.
GH,md
5443 дн. тому
Дотримав свого слова- респект!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду