У Греції загинув оператор National Geographic

25 Травня 2009
15582
25 Травня 2009
08:24

У Греції загинув оператор National Geographic

15582
У Греції загинув оператор National Geographic

24 травня у Греції загинув оператор американського телеканалу National Geographic Channel, який займався підводними зйомками у потопленому судні «Британік», повідомляє «Кореспондент.нет».

 

37-річний Карл Спенсер прибув до Греції на дослідницькому судні, щоб зняти британський лайнер, затоплений у 1916 році біля острова Кея. Він уже брав участь в аналогічній експедиції в 2003 році. Під час чергового занурення у Спенсера з'явились симптоми декомпресійної хвороби, коли через знижений тиск повітря розчинені у крові гази виділяються у вигляді бульбашок.

 

Після того, як капітан судна повідомив операційний центр грецького міністерства торгівельного флоту, оператора евакуювали гелікоптером до Афін, де Спенсер помер у морській лікарні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15582
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 467
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5422 дн. тому
.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду