У новому сезоні СТБ покаже серіали «Анатомія Ґрей» і «Я лікую»

20 Травня 2009
20547
20 Травня 2009
17:49

У новому сезоні СТБ покаже серіали «Анатомія Ґрей» і «Я лікую»

20547
У новому сезоні СТБ покаже серіали «Анатомія Ґрей» і «Я лікую»

Телеканал СТБ у наступному телевізійному сезоні продовжить традицію показу медичних серіалів. У новому сезоні канал покаже американський серіал «Анатомія Ґрей», перший сезон якого придбав ще три роки тому, та російський «Я лікую». Про це «Детектор медіа» повідомив директор департаменту планування і закупівлі програм Сергій Назаров.

 

Також він повідомив, що СТБ, як і планував, придбав п'ятий сезон «Доктора Хауса», який покаже восени. «У новому сезоні також продовжать виходити покупні російські проекти "Російські сенсації" та "Слідство вели"», - додав пан Назаров.

 

При цьому, частка закупок у каналу СТБ надалі знижуватиметься і канал продовжить орієнтацію на власне виробництво, над яким працюють 350 співробітників продакшну СТБ. Обсяг власного продукту СТБ протягом останніх років постійно зростав: у 2004 році було 83 години, у 2005-му - 90, у 2006-му - 102, у 2007-му - 213, у 2008-му - 416, а у 2009-му скоротився до 360 годин, що Сергій Назаров пояснює закриттям власного проекту «Звана вечеря». «Наш спосіб виживання в нинішніх умовах: продукт, по-перше, повинен бути дешевим, а по-друге, щоб його можна було ще багато разів показувати», - резюмував пан Назаров.

 

«Анатомія Ґрей» (Grey's Anatomy) - американський телесеріал про життя лікарів та інтернів лікарні «Сіетл Ґрейс». Виходить в ефірі мережі ABC з березня 2005 року. Нині відзняті п'ять сезонів, заплановані зйомки шостого. У 2007 році був визнаний найкращим серіалом на церемонії «Золотий глобус». Номінувався на «Еммі», а актриса Кетрін Хейґл у 2008 році отримала цю нагороду як найкраща виконавиця ролі другого плану.

 

«Я лікую» - російський серіал про студентів медичного вишу та їхніх керівників. У головній ролі - Владислав Галкін. Виходив в ефірі мережі СТС з квітня 2008 року. Усього вийшло 47 серій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20547
Читайте також
27.05.2009 16:32
Сергій Грабовський, для «Детектор медіа»
15 793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду