СТБ запускає проект «Давай одружимося» з ведучою Оксаною Байрак

20 Травня 2009
41039
20 Травня 2009
16:40

СТБ запускає проект «Давай одружимося» з ведучою Оксаною Байрак

41039
СТБ запускає проект «Давай одружимося» з ведучою Оксаною Байрак

Телеканал СТБ придбав у російського Першого каналу формат проекту «Давай одружимося» і запускає його у виробництво спільно з компанією Film.UA. Про це на Конгресі Незалежної асоціації телерадіомовників розповів директор департаменту планування і закупівлі програм СТБ Сергій Назаров. 

 

Ведучою проекту стане режисер Оксана Байрак. «Вона дуже природна в цій ролі, адже добре розуміє співрозмовника, знає, що в нього в душі, що треба порадити. Оксана - жінка з багатим досвідом, знавець жіночих сердець. Крім того, вона володіє образом і відомим обличчям», - пояснив «Детектор медіа» вибір каналу Сергій Назаров. 

 

Проект запланований до виходу в ефір СТБ наприкінці серпня. Нині «Давай одружимося» виходить по буднях в ефірі російського Першого каналу з ведучою Ларисою Гузеєвою. В Україні російську версію показує телеканал ТЕТ. Програма знайомить і одружує самотніх людей. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41039
Читайте також
08.09.2009 09:01
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
29 595
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
5443 дн. тому
Да...((((( Выбор пал на женщину, которая сломала столько семей и судеб... извела домочадцев... Систематически унижает коллег.... привлекайте, пжл, хороших психиатров. И желательно - не печально известную доктора Тину)))
Zritel'
5453 дн. тому
Давно пора искать новые лица, а не ставить в эфир блатных старушек :)
skorpion
5453 дн. тому
Давно пора. На ОРТ проект выходит больше года, я все никак не могла понять, чего у нас его никто не купит. Успех и рейтинг гарантирован, главное выбрать правильное время. А вот выбор ведущей меня удивил((((. Хотя СТБ постоянно удивляет этим, как Марченко не рождена для прямого эфира, так Байрак для этой программы. Вообще складывается впечатление, что в Украине действительно нет классных проф ведущих, вот и едут к нам с Москвы(Ничего против не имею Савика, глядя на Интер понимаешь шо таки да он лучше).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду