АМКУ дав Time Warner дозвіл на купівлю 31% CME

15 Травня 2009
5033
15 Травня 2009
11:50

АМКУ дав Time Warner дозвіл на купівлю 31% CME

5033
АМКУ дав Time Warner дозвіл на купівлю 31% CME

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії Time Warner Inc (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) на придбання акцій Central European Media Enterprises Ltd (м. Гамілтон, Бермудські Острови), що забезпечує покупцеві перевищення 25% голосів у вищому органі управління емітента. Про це повідомляє офіційний сайт АМКУ.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі АМКУ, іноземні компанії, пов'язані відносинами контролю з українськими компаніями, відповідно до закону «Про захист економічної конкуренції» (частина про концентрацію) зобов'язані просити дозвіл АМКУ на концентрацію.

 

Американська корпорація Time Warner, відповідно до домовленостей, досягнутих наприкінці березня 2009 року, купує 31% акцій корпорації CME (власник українських телеканалів «Студія 1+1» і «Кіно») за $241,5 млн. Транзакція має бути завершена до кінця другого кварталу 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5033
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5430 дн. тому
Що тікі АМКУ не давав!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду