Нацрада погодила План заходів щодо впровадження цифрового мовлення

13 Травня 2009
28037
13 Травня 2009
17:02

Нацрада погодила План заходів щодо впровадження цифрового мовлення

28037
Нацрада погодила План заходів щодо впровадження цифрового мовлення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила План заходів щодо впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні, підготовлений Міністерством транспорту та зв'язку.

 

Доповідач із цього питання, заступник голови Національної ради Юрій Плаксюк, під час розгляду перелічив пропозиції Національної ради, що стосувалися, зокрема, гарантування державою захисту малозабезпечених верств населення, виробництва приймальних приладів для забезпечення громадян цифровими приймачами та приймальними антенами та ін. Член Національної ради Тетяна Лебедєва наголосила на необхідності врахування інтересів регіональних телерадіоорганізацій під час переходу на цифрові стандарти мовлення, а Віктор Понеділко запрпонував окремо приділити увагу питанню про порядок відключення аналогового сигналу.

 

Заступник міністра транспорту та зв'язку України Олег Проживальський, який був присутній на засіданні Національної ради, запевнив, що всі питання погоджуватимуться в робочому порядку, за необхідності будуть запропоновані зміни до Постанови Кабінету Міністрів України, це передбачено Планом заходів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28037
Читайте також
16.06.2009 10:58
Ирина Миронова, «Коммерсантъ»
18 689
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5459 дн. тому
не може бути.. 3 роки знадобилося..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду