Помер Григорій Козаков

12 Травня 2009
7676
12 Травня 2009
17:49

Помер Григорій Козаков

7676
Помер Григорій Козаков

Пішов із життя ведучий Національної телекомпанії України та Національного радіо Григорій Козаков. Йому було 62 роки.

 

Григорій Козаков народився у 1947 році на Черкащині. З 1974 року працював на районному радіо на Київщині. З 1978 по 1984 рік - редактор на Українському радіо.У 1984 - 1995 роках - заступник головного редактора Головної редації інформації, коментатор, ведучий новин УТ-1. У 1995 - 1997 рр - спеціальний кореспондент, з 1997 року - ведучий новин на Першому каналі. Автор документальних фільмів, книжок. Був одружений, має сина.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і колегам Григорія Тимофійовича.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7676
Читайте також
26.06.2009 08:58
Анна Слєсарєва, Анастасія Самошина, «День»
12 555
26.05.2009 08:59
для «Детектор медіа»
7 508
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Надежда
5399 дн. тому
Светлый был человек. Покойся с миром.
Колега
5432 дн. тому
Козакова вбив Перший канал, як вбиває і зараз тих творчих особистостей, які не вписуються в команду хабарників і бездарів. Якби його не зняв з ефіру Докаленко, замінивши на тупих, сірих, невиразних, але молодих, він би жив і жив. У Григорія для кожного працівника каналу знаходилося добре слово. Ми його любили. А ще більше його любили глядачі, і довіряли йому, і вірили. Шкода, що все так близько брав до серця, переживав за людей, за країну, за рідний Перший канал. ось серце і не витримало. Бережімо людей, які дарують радість! Бо скоро таких, як Григорій, не залишиться. Бездарі знищать. Вічна тобі пам"ять, дорога людино!
ТВшник
5433 дн. тому
Жаль профессионала, уходят настоящие телевизионщики, не то, что нынешний суррогат. Хотя они, конечно, так не считают. Уходят люди, с уважением относившиеся к новостям, к эфиру, к печатному и сказанному слову. Спасибо ему.
westa
5433 дн. тому
ОТАК УХОДЯТЬ ПРОФЕСІОНАЛИ... ТИхо, нечутно, непомітно. Президенти з премєром не висловлюють співчуття рідним та близьким...Ймовірно, його не поховали на Байковому... А хто він? _ Той, хто щоденно, рутинно, але ЧЕСНО виконував свій обовязок ЖУРНАЛІСТА, оберігав професійну честь, слово й відповідав за кожне сказане ним...ВІн не Пелих, який спотворив до вульгарної примітивності саме призначення ЗМІ. Що, справедливий СУД є там...І з точки зору Вічності все воздасться й оціниться...Дякую тим колегам з УТ-1, які залишилися вірними як цій людині, так й журналістиці
ут-1
5433 дн. тому
Пішов від нас ПРОФЕСІОНАЛ.ЛЮДИНА,яка без залишку,без зазіхань на ліві брудні надприбутки віддавала себе журналістиц і тим стала непотрібна в Новинах.ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду